onsdag 7 mars 2012

Trevligt..och gott..
UJUJUJU på ren närkingska, vilken trevlig kväll..Vilken tur jag har, vilken väninna jag har...Hon skämde bort mig..Jag bara satt och blev serverad..Så himla gott, och fint. Hon bor i det allra finaste hus i Holmen. Ett sånt där drömhus..från 1926, rustat varsamt och fint...suck..brasa och ljus..magen är mätt och glad, och jag tankad på skratt och trevligt prat. Väninnans mamma hade stickat de allra ljuvligaste sockor och mössa....Nu är det modernt med hjälmmössa igen...Till mitt lilla nya barnbarn, vita....suck..Jag längtar att få se henne, lilla snosan..

Ett par vackra sockor till mig själv med sidenband...dessa ville jag verkligen äga..Tänk om jag skulle börja sticka?? Men jag vet vad som blir...de blir aldrig klara..

Idag hade små blad växt ut, på den långa spreten som vuxit ut på avokadon jag planterat,va skoj!!
Paff så blev det kväller, sängen bjuder in mig under täcket..Månen är full...Hoppas jag kan sova ändå...Hoppas inte månen stör och nattsömnen omöjliggör...

8 kommentarer:

 1. Visst är det underbart att bli bortskämd någon gång ibland! Så på tisdag ska vi skämma bort några vänner som behöver det med en liten "vardagsmiddag". Det senare betyder att det inte blir förrätt, huvudrätt och efterrätt samt en massa olika drycker. Nej, det ska bli lite simplare - fast för den delen behöver det ju inte bli mindre gott!!

  SvaraRadera
 2. Det förtjänade du :-)
  Fin-fina stickade saker. Jag blir också ofta inspirerad att sticka...nu har jag ett antal halvfärdiga arbeten i korgen ;-)
  ha en fin dag!
  kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 3. Sicka söta små saker till barnbarnet. Oh en toppenväninna, de e guld att ha. Sticka..näää, nix:)

  Kramzi

  SvaraRadera
 4. Så fint och vackert du blev bortskämd. Härligt för nyblivna mormor som har ontknä:).
  Planterade du avocadon rakt ner i krukan direkt eller hade du den i vattenglas innan?
  Undrar Karin med flere avocadokärnor på gång i vattenglas. Syns inte rötter...kanske klokare lägga i jord direkt?
  kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Först ett hål i avocadon...sen hängande med tandpetare i ett vattenglas...tålamod..men av fyra avocadon' var det bara en som fick rötter...varför varför???
   kram till min kusin

   Radera
 5. Gulliga väninnan...hon vet vad man bäst behöver när man som bäst behöver det...omtanke och lite själslig omsorg. Å söta små saker till nykomlingen, det värmde förstår jag.
  Här är mungiporna nedåt idag, det snöar och jag är ledig!! Det kan göra vem som helst på dåligt humör som tänkt sej en långpromenad med kameran...
  Ha det så gott vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Fint stickat, så påminde du mig om att jag skulle ju titta på månen igår då det var molnfritt ... nåja, den blir nog kvar ;)

  SvaraRadera
 7. Hjälmmössa är det bästa som finns på små barn!

  SvaraRadera