måndag 19 mars 2012

Helgen gick i ett nafs...

Och i ett nafs, bestämde jag mig att åka till Stockholm..fick en bussbiljett huxifluxi och svägerska' ho hoppa på från sin stad Västerås.. vi nappade på syrrans förslag om en helg i storstan..Gick och strövade och shoppade.,.åt lunch på Nk...tittade på alla vårkläder..läckert orange..och vackert puderrosa...kollade smink, smycken och annat skoj..Trötta i fötter, och tunnelbanan till Gustavsberg..Dääääääääääääääär kan man shoppa porslin och glas, som är så kul..
Gick på utställningar och åt god mat..en skön och trevlig helg...Den allra skönaste handkräm och handpeeeeeling fick jag som present...

Måndag, ja i ett nafs var det kväller..
Gjort ett besök på handkirurgen dr Tumme..Ny farbror Läkare varje gång..Aj och fy spruta igen, i den stackars tummen. Gjorde asont..NU är det operation som gäller..Ta bort benflisa som ligger och trycker på nerv, sa dr Handkirurg...ok inom 90 dagarsgarati då?
Sen den härliga befriande körsången...Sjung UUUUUUUUUUUUUUUUUUUT..vintern..in med våren nu fort, jag håller på att frysa i hjäl!!

7 kommentarer:

 1. Men, men har du haft födelsedag? Den brukar ju inträffa i mars eller hur?
  Utifall att jag har missat eller om jag är före din tid så stort grattis i alla fall, många gånger om! Du fyller ju år någon gång i alla fall:). Lycka till med tumeländet, så det blir bra så småningom.

  Kramarkramar
  Karin

  SvaraRadera
 2. Du ser ut att ha haft en trevlig helg. Det har jag också haft med barn och barnbarn, men vi hade jättetråkigt väder.
  Ha en fortsatt bra vecka!

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig helg du fick!
  Gustavsberg skulle vara kul att åka till... kanske någon gång :)
  Besvärligt med ajaj-tumme - hoppas du inte behöver vänta på operation alltför länge.
  Tack för kommentar hos mig :)
  Ha en bra vecka - i morgon kommer vårvärmen! (om vi kan tro på SMHI)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!! Kul att "ses" igen!! Tack för kommentar i min blogg. Du tycks ha haft en härlig helg. Du har en tumme, jag har ett knä som står på vänt för ev operation. Hoppas vi inte behöver vänta för länge. Det där med körsång...nog inte så dumt det för kropp och själ. Har själv funderat på att gå med i en kör och få sjunga ut ordentligt :-) Just nu sjunger vi in våren tycker jag. Den är alla gånger på väg och det gör mig lycklig. Kram

  SvaraRadera
 5. Oj, jag kan känna en viss längtan. Jag tog ofta en sväng förbi NK när jag arbetade i Stockholm. Fast jag vet att jag brukar tröttna efter någon halvtimme så ingen idé att ta bussen härifrån. Den tar sju timmar! Men vilken härlig helg du fick!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 6. Va' härligt med en helg i Stockholm , å så mycket fiiiiiiint att titta på nu när våren är i antågande.
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 7. Vilken myshelg det blev!! Tänk så mycket snyggt det finns, inte bara i klädväg...Å vilken fin present du fick, sånt som man kanske inte unnar sej själv alla gånger men är sååå roligt att få!!
  Dumtummen...är det cortisonspruta som farbror doktor trycker in?? Har hört att det ska göra ont, ryser bara jag tänker på det...
  Å nu är det en grå tisdag, men jag väntar ihärdigt på värme och sol!!
  Kram kram

  SvaraRadera