tisdag 6 mars 2012

Kör i dag, men inte körsång utan körigt...


Kör så det ryker kan man säga---full fart på jobbet idag..fick en beställning, en stor en, i sista stund..ett missförstånd, men vi lovade att fixa det.--tjohoooo 300 mackor i full fart..eleverna skulle ha friluftsdag och måste ha matsäck med..ojojoj..vilket stress...kunde inte sluta, fortsatte att stressa när jag kom hem..slet ut alla täcken och kuddar på balkongen, bytte alla lakan, städade, grundligt..putsade och gnodde...tvättade och dammade, lagade mat..Kände mig Mycket nöjd när det var klart...Har ont i ontknä...var ute och roade mig i lördags....Buggade och blev yr, ramlade som en glad vante på dansgolvet..skrattande..men aj aj aj, mitt knä slog illa i....Nu haltar jag som en gammal höna...Men ack det var det värt...för vi hade kul.
I morn en härlig onsdag...På kvällen ska jag hälsa på en gla vän som jag blir så glad av...Hon är som ett energipulver..Hon gör mig glad och busig, så en' vet inte vad...Till helgen, hela helgen sova borta i keramikmiljö, ska jag på keramik-kurs..hela helgen i lerans tecken..Kommer försöka att lära mig att dreja...har aldrig haft tålamod till det..utan jag kavlar och modellerar mest..ska bli intressant att se om jag lyckas få till nåt på skivan...Hej och hopp, nu är det sovardags...natti..

8 kommentarer:

 1. Det var värst vilken fart det varit på dig idag.
  Förstår att du vart nöjd.
  Ha de bra/kram

  SvaraRadera
 2. Å man kände riktigt när man läste bloggen att här går det undan idag!! Håret på ända och röd om kinderna...?? Men det är kul när det rör på sej sa han som vände sej på sofflocket...själv ska jag in till metropolen idag och vara barnvakt, först ska visa upp mej på lillprinsens nya dagis så de vet vem som kommer ibland...sen ska vi ha en heldag, det droppar väl in barn allt eftersom under dagen kan jag tro. Så ser jag något fara förbi som en vårvind, då vinkar jag, för då är det väl du...
  Ha det gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Oj oj , full rull kan man säga, härligt att dansa så man faller , då är det värt att vanka som en anka några dagar, oj det blev ett litet rim det där.
  Ha det fint å vila lite emellan alla roliga aktiviteter.
  KRAMAR
  Eva

  SvaraRadera
 4. Hej Karina !

  Så kul det lät när Du gled ner som en glad vante,for Du av drejskivan o.dunsade i golvet.
  Jag har försökt mig på att dreja, ser lätt ut, men det var det då rakt inte.Där gällde det att vara stadig på handen, så inte lerklumpen for i golvet vilket min gjorde flera gånger, så läraren tröttnade på mig, sa åt mig att kavla istället.
  Gjorde Välkommenskyltar till flera av Mamma,s vänner och mina syskon på beställning.Det jag gjorde åt mig, blev ju fiasko.

  Ha en fin dag i solskenet.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 5. hihi...det gick ju undan, när du hade ångan uppe! Har man haft kul är det kanske ok att ha lite ont :). Vi har inte dansat på länge, saknar det. Härligt att du hade kul, och så har du ännu mera kul att se fram emot...
  kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 6. Jisses, vilken fart du fick upp när du en gång kom igång:). Kanske jag också borde bre 300 mackor för att komma igång jag också.
  Ontknäet har goda minnen. Herreguuud vilken släkt man har, haha, kusinerna på vift! Roligt!
  Ha det riktigt bra i helgen. Självklart så drejar du när väl kommer igång. Tänk bara på det här med mackorna så...

  kram
  Karin

  SvaraRadera
 7. Ja här var det fart och fläng på din blogg och mycket hann du med också...
  tjo och tjim och ont i knä...men lite får man lida för att man ska ha lite kulikul...
  och bugga är ju kul men man bli allt lite yr i bollen...
  Hoppas att du har en trevlig kväll med din goda vän...
  och att du får en underbar helg...

  Tjingelingen.

  SvaraRadera
 8. oj oj vilken fart, gissa vad jag har buggat o dansat till knäna sa stopp, så nu har jag slutat, håller mig till lugnare danser och mer sällan, hoppas du är bättre än jag vid drejskivan där svajar det verkligen, det är svårt,
  tjing, måste sova ska upp i ottan o åka på rum o trädgårdsmässa, kram

  SvaraRadera