onsdag 21 mars 2012

Lat idag..

Skulle ju cykla till gymet efter jobbet...hade ju verkligen bestämt det..Hade AP-möte..det drog ut på tiden..skyller på det..Råkade glömma gym-påsen kvar på jobbet...Hade tänkt att då, tar jag mig en skön promenad i solskenet...Men damp ner i gula soffan och blev sittandes....trött, har aldrig uttalat det ordet någon gång.;-)..............Men nu råkade jag nämna det..trött....och då ska man ju vila..
Lagat lite god risotto...och tänker inte göra mer än titta på tv ( sy lite kanske)och sen gå och lägga mig...ja och borsta tänderna så klart..

Tog fram ängeln jag skulle sy klart...skulle ju ge den till min dotterdotter den lilla nya, som bor i Malmö..ännu utan namn och tre veckor på fredag..jag tänker besöka henne i helgen och ni må tro att jag längtar..Ängeln kan ju bli en ettårspresent eller så.....annars...

12 kommentarer:

 1. Det måste vara sådana dagar också, eftersom de inträffar. Så är det ju bara. Latdagar! Nödvändiga. Sedan blir det fartdagar...ängeln uppskattas säkert när den lilla söta namnlösa blir ett år.
  Godnatt lilla mormorKarina!
  MormorKarinkram!

  SvaraRadera
 2. Så spännande att du ska få träffa den lilla underbara till helgen...kanske får vi en titt då också...ett foto av den lilla skatten.

  Tjingelingen.

  SvaraRadera
 3. Förstår att du längtar!
  Det är nog klokt att vila om man är trött. Lyssna på sin kropp. Lätt att ge goda råd åt andra ;-)
  Ha det fint och tack för dina värmande ord, vännen
  Kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 4. Det är inget fel att vila sig och känna sig lite lat. Den lyxen unnar jag mig då och då.
  Ha det fint och vårkram till dig!

  SvaraRadera
 5. Det blir inte alltid som man tänkt ;)

  SvaraRadera
 6. Oh vad mysigt att få träffa nya barnbarnet. Man blir ju alldeles salig när man får hålla dem intill sig. Dina bilder, är de gamla bokmärken? Tycker jag känner igen dem:)

  Ja är man trött ska man vila!!

  Kramiz o ha en skön torsdag

  SvaraRadera
 7. Nu har du något mysigt att se framemot. Krama och gosa med lilla gose-barnbarnet. Det ska bli spännande att se vad hon får för namn. Mitt barnbarn som är på g är oxå en liten flicka och det är många namn som det funderas runt. Ha en bra dag. Kram

  SvaraRadera
 8. Hej Karina !

  Vem minns inte det sista barnbarnet, när jag höll honom i min famn och han log mot mig,två dagar gammal.Var redan där för att passa storasyster som blir 12 o. Snart blir lillkillen 8 år.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 9. glömde ju säga att de förtjusande barnbilderna, nu ska jag gå in och kolla på dem .

  SvaraRadera
 10. Vårtrött...kalla det vad man vill, men man måste få vara det också!! Tänk att man har så svårt att njuta av att man bara sjunker ned i soffan, istället ska man brottas med sitt dåliga samvete över vad man borde ha gjort...istället för att med ett leende lägga upp fötterna på bordet, stoppa ännu en pralin i munnen och bara njuuuta...
  Du har då något att se fram emot i helgen!! Förstår att morgondagen kommer att snigla sej fram på jobbet innan det bär av. Du får "snosa" lite för mej också, finns inget som luktar så gott som små bebisar...
  Kram kram

  SvaraRadera
 11. Ta igen dig du å ha inget dåligt samvete.
  Önskar dig en fin helg/kramen

  SvaraRadera
 12. Hoppas att du kommer åter pigg och full av mormors känslor! Det är allt något speciellt med de där små goa barnbarnen.
  Suttit här och läst(varit borta) och jag håller tummarna för att dun får arbetet du sökt! Sen det där med modist..de vore väl roligt, jag ÄLSKAR hattar!
  Var rädd om dig och hoppas att du mår väl!
  Kram från mig.

  SvaraRadera