tisdag 13 mars 2012

Home sweet homeIdag..sa kroppen stoppen...ville bara hem..struntade i gymet..lade mig i den gula soffan..smorde in knäet med voltarengel, petade i mig en rosa voltarenT pillertablett..och vilade...så skönt..Mina färdmedel ligger i strejk..bilen har sonen fixat med, tvättat och städat..min cykel har punka och mitt knä är ur led..eller nåt annat knas..haltade hem från jobbet, kände mig som en vinglig alkoholpåverkad.....dam..
Ikväll var kvällshimlen underbar..lika skön som denna hemmakväll.--
och vet ni , det är onsdag i morn..och våren är nära..Igår ropade Koltrasten till mig, sjöng den allra vackraste sång, då jag cyklade genom Stadsparken..suck vad fint..

6 kommentarer:

 1. Bra att du lyssnade till kroppen. Himlen var verkligen vacker i kväll. Har just försökt att fånga Venus och Jupiter.

  Trist med ontet

  Kram

  SvaraRadera
 2. ja ibland är det inte lätt att va människa, mindre bra dagar har vi alla, tror jag har en sån idag för jag är jättetrött så nu hoppar jag i säng, imorgon är en annan dag, tjusig utsikt har du i alla fall, sov gott kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas du fått vila och få en bättre dag idag. Fanken inte roligt att ha ont.
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. oj, vilken himmel!
  Jaa, när det känns som om allt strejkar runt omkring en är det nog bäst att lägga sig i soffan en stund. Andas och låta kroppen vila.
  Hoppas knät är bättre idag!
  kram (och tack :-D)
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 5. Men då, strejk på allt, de e ju inte bra men kanske ganska typiskt o en liten signal om att Du nog gjorde helt rätt som la dig på soffan o vilade. När vi inte själva har vett får vi små vinkar om stopp:) Hoppas knät är bättre efter natten så du kommer igång igen.

  Kramiz

  SvaraRadera
 6. Så vacker himmel!! Kunde ana den genom alla träd som skymmer här...
  Klokt att lyssna på kroppen, och knät, är det minisken som spökar?? Eller har du också artros?? Eller var det i dansens virvlar som det började, när du gjorde en skalbagge på dansgolvet??Det är skit när det krånglar, och vi har väl kommit i den åldern...det går inte lika fort att komma igång igen.
  Här råder just nu mellanläge...tidvis sängen, tidvis soffan, och sen datorn förstås...
  Ha det så gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera