fredag 16 mars 2012

Trevlig helg igen....
FREDAGAR..är bra..
Rätt lugnt på jobbet idag..bara lite tjat..Vi har nya soffor och fotöljer..och de små liven, eleverna, har lite problem...de tror att man får lägga upp skitiga skor på borden..de tror att de kan flytta runt med alla stolar...de tror att det inte syns att de petar under halvtomma puckotetradrycker under soffkuddarna..de glömmer bort att man inte får använda den vita bordsytan till att skriva och räkna på...de glömmer bort att det finns papperskorgar.Och jag känner mig väldigt tjatig och trött på dem!! SKÖNT att det är fredag!!! Och det är tyst!!
Åkte till Stora Blomsterlandet...köpte penséer och tulpaner..och några små söta blommor till köksfönstret..Väl hemma kom en lätt energi av städlust...Snabeldraken körde runt några varv och dammvippan, gjorde några svep...sen kom det roliga..pyntandet..pysslet..nya blommor..och nya fina ljus..Det var så skitkallt på balkongen, så de stackars penséerna petades snabbt och slarvigt ner i krukorna....När jag sedan hade varit duktig och gjort så fint överallt, fick jag en stor chokladkaka att snaska på till Skavlan...
Ett fint kort fick jag idag av min kollega..med textat " Tack för att du finns"..
Det var gulligt..kortet var så gulligt också med en dam på framsidan med citat; utan extra skinn på magen... går det inte att böja sig...hihihi kul.--

7 kommentarer:

 1. Hej, ååh vad jag älskar det lilla fruntimret hon säger så mycket bra saker, ha en skön helg med dina nya penséer, hoppas att det blir lika varmt som idag, kramar

  SvaraRadera
 2. Visst är de mysiga de små liven:)Men det är ju inte de som städar.

  ha en underbar skön helg(såg nog chokladen)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ungdomar...som en gång ska bli vuxna och ta hand om oss...visst känns det tryggt...*asgarvar...*??!! Tålamod...tålamod...suck.
  Jaha, du fick ned dina penséer, här står de kvar i påsen från Plantagen...sen följde det med en blomma som fullkomligen ropade efter mej när jag kom in, utan namn, men den stod i en salig blandning som kallades vårflört. Kommer väl bild senare på bloggen...hoppas dagen blir liiite varmare så man kan peta ned de stackarna.
  Ha en bra helg, och förta´dej inte!!
  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vågar du redan plantera penseér? det gölr inte jag iaf , har fortfarande väldigt kalla nätter .. Önskar dej en härlig helg , ps..nu har jag uppdaterat bloggen , det var väl på tiden ..hehe kram kram =)

   Radera
 4. Ibland kan man undra om en del elever tror att vi vuxna är helt iq-befriade och går på vad som helst. ;) Då blir man trött!!!

  SvaraRadera
 5. Hihi..vem fick du chokladen av? Vilken gullig arbetskamrat, sånt kort får aldrig jag, ska klaga hos chefen NU!!

  Hoppas helgen varit bra.
  Kramiz

  SvaraRadera
 6. 1. Vi kvinnor behöver mörk choklad, det är alldeles nödvändigt!
  2. Vilken fin tekanna du har, den gillar jag!

  Kram!

  SvaraRadera