tisdag 27 mars 2012

Hej i det varma vädret.......men hörni vad skööööönt det är...Nu är det skönt!! Så här ska det vara..nice!! Ljumma vindar smeker in från balkongen, som står vidöppen...surr surr..bina har vaknat..samma skitbin som förra året, men det göööööör inget..de får bo där ute under taknocken.(nockeln??).bara de inte stiiiiiiiiiiiicks..bitts som di säger i Närke..Idag har jag varit hos tandläkaren..Jag kommer ihåg det så väl, det känns i hela munnen..När jag gick dit hade jag inte problem med tänderna..Dr Tand sa att "du har inga hål" åh va skönt tyckte jag..."ingen direkt tandsten", sa han...åh va jag blev nöjd...men men...sa han och tog av sig glasögonen och plirade på mig.."Du har problem med en VISDOMSTAND"....-jaså har jag, sade jag då.....Så fick jag titta i speglen rakt in i min mun, för han tyckte nog jag såg skeptiskt ut...Och ja, nog såg det knepigt ut där längst inne i visdomens värld-Men hallå, dra inte ut det sista jag har...- ville jag säga----men men -Du vet ju bäst, sa jag lite fegt och gick med på det..suck.-.
Jag HATAR att dra ut tänder..och nu har jag skitont för Dr Tand har grävt i mina fickor...(de är tomma på pengar)..hah tandfickorna då....-jag som inte hade några problem...UNDRAR om tandläkare skapar problem??? Näe, inte så är det...
Och helgen var mkt härlig...Lilla lilla nya barnbarnet, så go' och vacker. Suck, hon doftade så gott...jag fyllde näsan full och snosade, ty jag kommer inte få se den lilla så ofta..FLYTTA gärna till Örebro, tyckte vi, morbröderna och jag..men dotra verkar inte så himla sugen på det..Det äääääär fint i Skåne...ja. Tyvärr var lördagsvädret i Malmö kallt och blåsigt..Inte alls så som vi önskat. Men vi hade trevlig ändå såklart..Lilla barnet, inte lik någon av föräldrarna tyckte jag..Möjligen sin farmor, men det går nog över....hihi...Hennes namn är: många.-Ellen, Luba, Linnea, Sigrid, Maja, Elma, Miranda, Selma, Hillevi, Erika...osv osv..Det ska bli intressant då något blir bestämt..Men det var så härligt att se, den nyblivna mamman att ta sin roll så fint, att bli mor...det är stort. Och mormor, det är stort att blifva..
Målade lite en kväll, en kväll då jag skulle packa och städa.-.Tänk att det är då som andan faller på.
Igår kväll var vi på Keramikkväll utanför Nora..Glaserade alla alster..Det ska bli skoj att se resultatet sedan, och tekannan ska bli röd.OM den nu blir röd efter bränningen, det är inte helt säkert...Och en stor utställning är på g, med många konstnärer..och även jag..5 maj är det vernissage...Det ska bli skoj!!
Och i morn är det redan Onsdag...

12 kommentarer:

 1. En så söt liten en...och mamma med ...och mormor... och mormorsmor med.Ljuvlig så man smäller av.
  Du har mycket spännande på gång, kära kusin.
  Lycka till med allting. Hoppas att kratern där bak i munnen slutar dj---s omedelbartbums.

  kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Vilken liten sötnos med så mycket hår på sitt lilla huvud och jag tror säkert att hon liknar mormor sin...
  va kul att du fick snusa på henne och tanka lite kärlek...nu är du ju full med hjärtan...

  och målar gör du vackra fina damer, lite väl mycket kläder har dom väl på sig nu när våren har kommit...hahaha...

  Ha det gott vännen..

  SvaraRadera
 3. Så vackert och vilken ödmjukhet bilden av mor & dotter visar på. Jag har ett barnbarn som heter Miranda...
  Lycka till min din keramik och ditt måleri!
  Vårkram från mig.

  SvaraRadera
 4. fina damer både stora och små, och när andan faller på, är det bäst att passa på, i helgen kom jag på mig själv målandes när jag istället tänkt vara ute i finvädret, andan hade fallit på..Låter spännande med utställningen vi får väl höra mer sen..kram kram

  SvaraRadera
 5. Men hör du....5 maj har vi också vernissage! Må det bli en fin vernissagedag :)

  SvaraRadera
 6. Men vilken underbar bild på mor och dotter!! Förstår att du har njutit i helgen, finns inget som luktar så gott...små bebisfötter...mjuka runda go´a...blir allt lite avundsjuk!!
  Vet du va...jag tror att doktor Tand gör som alla andra så här års, sparar ihop till sin semesterkassa...därför passade det bra med en tand att dra ut idag!! Ibland hittar de saker som inte finns tror jag...
  Visst är det ljuvligt ute nu, fortfarande har vi +9 (kl 22,50)och man känner att det doftar vår (och grisbajs som nån bonde kört ut här i närheten...)så fort man öppnar dörren. Nu skulle jag vilja stanna tiden, bara njuta, ja å så ha semester då förstås...men jag är ju inte tandläkare så har nog inte råd med det!!
  Sov så gott vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Så mycket som händer och sker hos dig nu!

  SvaraRadera
 8. HEJ !
  Åh , så söt det lilla nya barnbarnet är, och naturligtvis är hon dig upp i dagen.
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar bild på mamma- barn! Förstår att du njutit av att få sniffa på den lilla :) Hon är bedårande!
  Tandläkar´n ja - fy farao... ska dit nu - det är både dyrt och obehagligt... usch, usch...
  Ha en härlig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Underbara lilla söta, förstår att de blev härliga dagar med gos å mys. Trevligt med så mycket roligt på gång.
  Ha de fint/kramen

  SvaraRadera
 11. Hej Karina!
  Utställning - vernissage - när och var?
  Lilla barnbarnet - en så´n fin bild.
  Tandläkarbesök är inte bara dyra - det är så skönt när man har varit där och får åka och koppla av med en fika.
  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Härligt! Den bilden på mot och dotter är t.o.m vackrare än den på Victoria och Estelle...grattis igen!
  Kram, Ann-Mari

  SvaraRadera