lördag 27 augusti 2011

Heta känslor..


UJUJU på ren Närkingska, vad varmt och skönt det är..jag måste tycka att det är skönt.OM jag säger att det är för varmt, ja då klagar jag ju, och OM det är regn, ja då är det inget kul..vädret är Toppen nu faktum...men så kvavt, och fuktigt..MÅSTE det vara så kvavt..men svettas ju, en äcklig känsla, först duscha sen varm igen...Kan bero på att mitt recept hade utgått, på klimakteriepillerna, Östrogenet...så nu har jag mailat DR Mus, men inte fått svar än..
Vaknade i morse av ljud..ljud ljud, mina kära grannar har fått ett spädbarn..som inte verkar vara nöjt, inte kl 04- 05- 06-...jag som ville sova på lördagens sovmorgon...skitsamma..det är ju en härlig dag idag..Vi tar en picknick,min vän och jag..tänkte föra honom till Fiskeboda, och intaga lunch där..
Det gassar nog sol där med...
Kanhända en liten tur till Julitta, där är det fint...tar med kameran..

4 kommentarer:

 1. Ta många lätta blusar med att byta om med och våtservetter, far iväg till Julita. Härligt ställe!
  Ha det gott kusinaKarina!

  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni hade en riktigt fin pick-nick och att tummen är bättre!!
  ha det fint
  Ann-mari

  SvaraRadera
 3. Här hos oss var det också varmt och kvavt igår. Bläää. Tycker verkligen inte om det.
  Picknick däremot, tycker jag om. Hoppas det blev en fin dag!
  Önskar dig en skön söndag. Kram.

  SvaraRadera
 4. Nog var det kvavt igår!! Här jagade jag en lillprins också, så tshirten satt som klistrad på kroppen, efter dusch var det likadant igen efter fem minuter...å på natten blev det fyrverkeri, utan dunder och brak, men sova kunde jag inte...åska kan vara ganska vackert på håll!!
  Fiskeboda...länge sen jag var där...många gamla ungdomsminnen därifrån...då hade man inte så stora krav på komfort när man tältade...
  Ha´en skön söndag, här ska det snart jobbas...tyvärr.
  Kram

  SvaraRadera