söndag 28 augusti 2011

Inte alltid som man troooooooooooooor...


Lördagens utflykt, ja den gick inte alls som planerat..Visste ju med säkerhet att i Fiskeboda är det vackert..De brukar servera god mat ..Måste ju knäcka Östgötten, med sitt vackra Omberg och Vättern...Hjälmaren är rätt snygg faktum också!! Men Fiskeboda, det var stängt...restaurangen var abonnerad..suck. Vi var så hungriga..jag hade inte koll på avståndet, det var ju ganska långt dit..Jo men Julita är också snyggt..kan ju mätas med Hästholmen kanske ( nä inte alls)..Men jag vet att god mat serveras där..Årets kock lagar maten säger ryktet..Otur igen. Mycket folk och lång väntetid....men vi var hungriga..suck..Vacker miljö, jättefint väder men kockarna hade nog fått värmeslag för vi fick vänta 1,5 tim på maten...Östgötten, han är lugn och fint tålmodig, men han vill aldrig återse Julita...Maten var god, men ack...det var så liiiiiiiiiiiiite. God hemgjord kryddkorv, grissida, och lite utsuddat mos i kanterna, som var kallt...Tur vi hade picknick med oss, mina hembakade kanelbullar..som vi intog i Hampetorp..Östgötten var nyfiken på Vinön..trodde den ön kunde mäta sig med Visningsö..njae..inte exakt, sa jag lite försiktigt..ahhahahahah...Han vinner..
Köpte däremot en Underbart god Pizza på Almbypizzeria..och kvällen avslutades med en vacker promenad i MYCKET vackra Karlslund..Tack Karlslund, du kunde mäta dig med Röttle, iallafall nästan..
Tummen mår mycket bättre tack och lov...Sprutan gjorde nytta..Hoppas det håller i sig, man vill helst slippa operation...Händerna ska bara fungera, tänk alla tavlor jag ska måla och alla lerfigurer som ska modelleras...mackorna på jobbet, ja det måtte ju bres...


Bilder...1. Karlslund 2. Julita 3. Julita 4. Karlsund 5. Julita 6. Karlsund 7. Karlslund 8.Julita...

5 kommentarer:

 1. Shit också att ni inte fick äta er mätta! Tur att du hade kanelbullar med dig:).
  Är glad att din tumme inte värker längre!

  Ha det gott kära kusin.
  Nu sover jag snaaaart!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Det fina är inte alltid bäst...snålt tilltaget...dåligt.
  Bra att Karlslund fanns.
  Vi bor i huset efter det gula som blivit gråvitt. Vårt är vitt och får nu en ny nyans vitt men knutarna och fodren har varit blå och de blir antikvita nu...lite beige. Tror jag kanhända kan lista ut var du bor.
  Skönt att tummetotten är bättre.

  Ha en bra vecka.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Jaha...då vet man det...ta inte med en hungrig karl dit. Mannen här i huset är inte så finkänslig så han skulle nog också påpeka att det var ont om mat på tallriken...
  Inga fel på Karlslund!! Å tur att du gav en hint om Fiskeboda. Tänkte nästan ta bobilen nästa helg med lillprinsen och övernatta där, men sen gick jag in och kollade deras hemsida efter att jag läst din blogg...och då var det stängt eller bokat, eller hur det nu var...
  Skönt att vi är kvar i reparationsåldern, tänker på tummen, det är värre när man kommer till reservdelsåldern...
  Ha´en riktigt bra måndag, och här står jag med tvättkorgen...ska jag våga hänga ut...eller...??!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Vilken lycka att ni fick en god pizza till slut Jag har opererat min högertuumme. Nu väntar jag på nästa och så vänster stortå.
  Gamla kärringar är skit hahaha!!!! men händerna funkar bra ändå.
  Jag har inte stelopererat högertummen men vänster skall bli stel, likaså tån fast där gör det inget för den är stel alleredan.
  Lycka till. Gott att sprutan funkar än så länge.
  Kramizzzzz

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Trevligt att få läsa det du skrivit och flera vackra bilder att skåda.
  Ha en fin fortsättning på veckan! /SA

  SvaraRadera