onsdag 31 augusti 2011

Nä nu gäller det..

Måste borde bör, måla..Har en beställning på två tavlor..kommer inte till skott..
Chattade med min son nyss på Facebook,.. om att jag inte har inspiration att måla..inte riktig lust.."Du är bara lat, svarade sonen..Shit, jag tror han har rätt--hittar på en massa annat...istället. Som att prata i telefon..(klottrar i skissblocket)...Ungefär som när jag ska städa-då kommer det alltid en massa i vägen, som hindrar mig..bloggen, facebook, plötsliga ryck att ringa en vän, gå ut, shoppa, eller bara glo..Städa tycker jag är skittråkigt, men jag tycker det är skittråkigt när det är ostädat...Tänk om jag kunde flytta ihop med nån som gillar att städa!! Det vore bra...nån städentusiast, så kunde jag måla då, eller pynta och dona..typ skaffa nya blommor och byta gardiner..Men jag byter aldrig gardiner heller..inte ofta i allafall...men jag flyttar runt på prydnadssaker, och fiffar upp.............ändrar och stylar..
Idag på jobbet, var jag bara så himla trött...och seg som deg..Ont i tummen, igen..inte ska jag gnälla men, det värker, och hugger till..men sprutan kanske inte har hunnit verka än??..eller...tycker det är värre nu, än innan sprutan...Men det kunde ta 14 dagar innan det blev bättre sa ju dr Handkirurg..ack vi får la se..Svårt att inte använda tumme, har inte tumme med min tumme än...hahahha...handledsskyddet, ja det går inte att jobba med det...det är nog för sådana som inte tillreder typ 200 mackor varje dag..inte konstigt man har ont i sin tumme ni!!
Det fick jag för att jag var hemmafru..i så många år....och inte fortsatte min karriär inom sjukhuset, där jag jobbade med att vara sekreterare till Dr si och Dr så...Men mina ungar tyckte det var toppen att ha en morsa som var hemma när de kom från skolan..suck..ingen bra pension får jag heller....får väl måla mig rik...tänkte börja nu!!
Några nya telefonklotterskisser blir det alltid...

5 kommentarer:

 1. hej du late...jag behöver också måla tavlor men ibland är det stopp..och ju mer jag tänker på det ju större blir stoppet men rätt som det är...
  men å andra sidan så målar jag tak o väggar..
  hoppas din tumme blir bättre så kommer du nog igång igen, dina skisser är för härliga, kämpa på kram kram

  SvaraRadera
 2. Man kan väl inte alltid vara på topp!? Inte skall du ge dig dåligt samvete för att du inte vill måla just nu....ta det lugnt så kommer lusten, energin och allt det som behövs som ett brev på posten. Det där känner vi nog alla igen i oss själva.
  Hoppas att din tumme ger upp värken mycket snart...att den där sprutan hjälper
  godnattkram!
  Karin

  SvaraRadera
 3. Aj...aj...aj...tummen...visst styr man lite hela handen med den?? Skit samma, det är inte roligt om man har ont, inte någonstans. Man behöver alla sina kroppsdelar, hela.
  Vet du...jag tror inte du är lat, jag tror att du inväntar inspirationen. Man kan inte måla om den fattas, då får tavlorna igen själ. Å det som fattas är nog ett liv på landet...fast kanske inom rimliga avstånd, Kilsmo...är kanske att ta i...eller??
  Förstår att du förstår hur jag har det...med en man i byggbranschen...jodå, jag älskar honom villkorslöst...men kanske inte allt han släpar hem. Många är de saker som fått vända och åka till återvinningen.
  sov så gott vännen och hoppas tummetott är bättre i morgon!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Who häftiga ritningar...!! Nja de vore faktiskt rätt bra om man bara kunde göra sånt som är roligt. Fast kanske de skulle bli enformigt endå. Eftersom jag är lite feg..(:- vågar jag inte hålla med sonen din *ler*
  Nåväl snart kommer nog både lust o annat.
  Kramiz

  SvaraRadera
 5. Nej, det är minsann inte roligt att ha ont i en tumme när man ritar bl.a, överhuvudtaget. Hoppas det släpper snart!

  SvaraRadera