fredag 26 augusti 2011

Tummen ner igen,.
Tummen är helt galen, värker värre än någonsin..går inte att röra den..Hemska dag..Tänk tummen behövs till allt..fick nästan be min arbetskamrat att knäppa mina byxor..handikappad..sätta upp håret..gick inte, hela dagen enarmad bandit...men men, det går över det går över..Sen blir det bra, så säger de andra som fått cortisonspruta..först skitont några dagar, sen frisk....tacksam är jag att ha tummar, som funkar...sen...MEn idag borde jag inte gått till jobbet, mitt dumma våp..treo treo treo..
I rena förskräckelsen sov jag 1,5 tim efter jobbet..sen kom...ingen städlust..småstädat sakta hela kvällen...och målat en dam......en tjurig dam, naken och ful.. som jag kommer bättra på, sen när det känns så...
Det är hett' TROPISK värme...phu..min balkong flödar i sol...nästan så man inte kan sitta där...men nuuuuuuuuuuuuu, passar det ypperligt...I morn..Lördag...sköööööööööööööönt...
Trevlig helg mina vänner...puss....


6 kommentarer:

 1. Stackars dig! Din dam är jättefin, fastän du har ont. Önskar verkligen att du skall slippa den onda värken och bli bra mycket fort
  Hoppas att du får sova!

  Tänker på dig, varm godnattkram!

  SvaraRadera
 2. Usch, din stackare! Det är inte roligt alls att ha ont och när någon del av kroppen inte fungerar som den ska inser vi hur beroende vi faktiskt är av jst den delen. Hur det hela hänger ihop på ett finurligt sätt.

  Jag hoppas att de får ordning på din tumme och att du slipper värken vännen. Jag hoppas att filmen lindrar smärtan för ett litet tag. :)

  Ta hand om dig och krya på dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Stackars dig! Jag tog en tur med barnvagnen i kväll för att natta godingen. Kollade ifall jag skulle se en trevlig balkong. Många trevliga såg jag men inte din.

  Hoppas det är bättre med tummen i morgon.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 4. Hejsan !
  Var det till Dig jag skrev om Herberden.?

  Visst får man väl inte gå in och ta någons foton utan lov.
  Har en granne och FB-vän ja förr var vi goda vänner och drack ihop.Var ute och for i hennes bil.Men hon fick en karl på halsen.som bott hos henne i flera år.Ja ,de sällskapade när de var unga.
  Nu blev jag sur som attan.
  Hon tog vänner från mig, tror inte hon fattar hur man ska bete sig.Tog bort henne som vän på FB, gjorde så en gång tidigare, men då sökte hon det igen.

  Det blir surt efter, men någon måtta får det väl vara, är från min resa till Arkösund.
  Hon som reser så mycket på hundutställningar.

  Kram från en upprörd Mi
  Det blev ingen anstorming efter reportaget i LT.

  SvaraRadera
 5. Ajaj inte bra med en värkande tumme...
  hoppas att det känns bättre idag.
  som du säger tummen kan man inte vara utan, vet nog inte hur mycket man behöver sin tumme när man har friska tummar...
  Kul att du fått målarlusten och damen blev ju snygg...

  Tjingelingen...

  SvaraRadera
 6. Värk e inte roligt men hoppas tummen fungerar bättre idag. Vilken fin balkong du har skönt att kunna gå ut o sätta sig. Ja måla en stund kan vara bra för humöret. Ha en gosig helg/kramen

  SvaraRadera