onsdag 24 augusti 2011

Svullen...Nog sväller man av fukt...det är så fuktig luft, jobbarbyxorna sitter så spänt..och skjortan streter..liksom som man måste sätta säkerhetsnålar mellan knapparna på den...det är så pinsamt när skjortknapparna går upp och det glipar och man ...står där i kassan ovetandes,med magen i hutlöst centrum ( inte snyggt)....Satt med en försäljare igår..Han sa hm hm.."knappen har gått upp..på skjortan"..Suck..vad pinsamt..NU skrattade han och frågade om brösten växt under sommaren, han är en försäljare som jag träffar ofta..med humor..hahhah....så det gjorde inget..
Men idag har jag lidit av att byxlinningen skavde...NOG är det fukt, för min kollega har samma problem. Hon knäppte upp byxknappen idag......och vet ni, stress gör att magen svullar...VILL inte stressa, men ack så det blir..
Vad dum man är, hinner ju ändå.
Hann inte träna idag, men imorn ska jag dit...
Ikväll innan jag åkte på keramikkurs, blev jag så trött på den stora oljefläcken på kökstapeten..Inte orkar jag tapetsera om just nu.....Tyckte att den kunde bli en katt...så jag skissade/målade en katt i akvarell...den färgen tog inte på oljan.....rätt ful katt, men bättre än fet oljefläck....och jag gillar ju katter....mkt!! ' Ska måla den i akryl i morron, sen sitter den där!!!
På keramiken blev det bara prat ikväll, och mkt skratt...vi har inte setts på länge ju...
Vi ska byta lokal och få lite ordning på oss, just nu är det lite rörigt på hyllorna, då vi håller till i en skollokal, och delar den med många elever..Det kommer bli jättebra att byta lokal..ser verkligen fram emot det!!!!
Nu ska jag se Hästmannen.....igen..härlig film..
Torsdag, oj..redan!!!

7 kommentarer:

 1. Kom på att jag nog också behöver måla mönster på tapeterna!:) Eller om jag bara målar rakt över med rulle? Trist förstås, men rent.
  Givetvis så svullnar man av stress. Det är klart som korvspad. Kul, snart får vi se dina keramiska alster igen.

  njut av Hästmannen!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Känner mej också som svullo...förutom fossingarna då...dom törs jag snart inte titta på!! Det var ju hälarna jag ville ha lite snyggare, inte ovanlädret...
  Vilken läcker katt du har nu!! Å betydligt billigare i drift en mina bortskämda damer.
  Ska bli spännande å se vad du skapat på keramikkusen, tycker du hinner med så mycket. Är det bara jag som trampar runt och liksom inte för något gjort...jag fastnar gärna i vissa saker.
  Ska fortsätta titta på hästmannen...kunde inte riktigt se på när han bakade och den lilla musen var med...
  Ha´det så gott vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Fräsig katt ,smart ide`
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. vad tuff du är som vågar måla en katt på väggen,
  det blev ju läckert vetja...hejdå svullo hi hi

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar katt!! Jag bara älskar den, vilken bra ide när man fått något på tapeten!!
  Ja de e farligt att stressa, så svullnar allt. Därför stressar inte jag, för jag vill inte bli mer svullen än vad jag är..(:- jag har alltid trott att man slutar växa i 17 årsåldern, men de e ju helt fel, de kunde ju något berättat!!
  Ibland har jag fukt i gaderoben...ja så är de allt. Skämt samma människor är guld, jag minns en gång jag lyckats trycka ner klänningen lite i trosan när jag varit på muggen...jaha ja. Jag tog de med en klackspark o gott humör!!
  Kramiz

  SvaraRadera
 6. ...det är helt klart så man ska göra, alltså förvandla nått skit till nått kul istället! Gillar verkligen katten!!Önskar jag kunde göra nått liknande med vår fuktskada, men den är ju osynlig och dessutom VÄLDIGT stor.

  SvaraRadera
 7. Katten är coooool! Rolig lek med proportionerna. Bra idé att måla på tapeten, om man kan måla då. Visste väl att det var nåt... :S

  Svar: Tack för snälla kommentaren, den värmde!

  SvaraRadera