söndag 7 augusti 2011

Söndagskväll på femte våningen...Hemma igen...
Haft det bra..på alla vis. Solen har varit god och het.En dag sade termometern 28 plus i Enköpingcity..Enköping denna håla....då vi jagade runt och skulle köpa fisk att grilla...de små fisiga abborrarna i sjön var inte grillvilliga...eller förresten, vi metade aldrig..hahahah'
Köpte en stor god Röding, fyllde den med dill citron och morötter lök, kryddor, lindade i folie....och det var så gott så så gott!!!! Glömmer inte den smaken!!
Grillat på kvällarna och rest på dagarna på små utflykter...så trevliga..
Till Bålsta och LasseÅberg--museet, till Skokloster..till Gävle och Sandviken.. SöderforsBruk ....till Gysinge och till Tierp..
Så vackra platser och många minnen...
Då jag som barn var sommar ´barn hos min kära farmor Emma som bodde i Pilbo, utanför Söderfors/Tierp..finns det många platser att återse...roligt roligt..åter till scratch..
Nu hinner jag inte skriva mera för tillfället.....min snarkiga syster kommer straxt och ska bo hos mig..
God vecka till eder..

12 kommentarer:

 1. Då ska jag inte störa jag återkommer en annan dag.
  Godnatt

  SvaraRadera
 2. Tjohoooo....jag kan inte slita mig från min kära blogg och mina bloggares bloggar...Godnatt så länge....

  SvaraRadera
 3. varför är det ett utropstecken på min profilbild?????????

  SvaraRadera
 4. Oljekritan,

  det var en fråga jag ställde mig också. Varför du har blivit ett utropstecken, men så tänkte jag att du är det ju på många sätt och charmiga vis.
  Fina bilder och en jätterar gravsten. Kärleksfull.

  Ha en finfin måndag!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 5. Enköping med de vackra parkerna. Gysinge med butiken med gamla inredningsdetaljer i vacker bruksmiljö. Vilken härlig helg du har haft.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 6. Låter som en finfin semester. Grillat är gott, vad det än är. Fast jag är en fiskmänniska, älskar fisk i de flesta sorter. Grillad fisk i knyte är supergott.

  Ha det gott.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Välkommen hem, synd att du inte ringde innan du grillade den goda fisken. Då hade vi kommit & med oss brodern till mannen....hi,hi,hi. Han har bara 1 tand kvar....
  Vackra bilder du bjuder på!
  Ha en fortsatt skön vecka & kram från mig.

  SvaraRadera
 8. Såg att fler hade utropstecken...va´har ni gjort...*skrattar*??!!
  Välkommen hem kanske jag skulle ha sagt först, roligt att du återvänder och roligt för dej att återvända till barndomsminnenas trakter. Likadant när jag återvänder till ställen där min brevlåda stått, och tur att man bara kommer ihåg det roliga, för visst var det vardag där också...??!!
  Grillat...mmmm, det är nog det man kommer att sakna mest när sommaren är över. Jag har fått dille på grillost nu i sommar, alla tänkbara varianter!
  Ha´en skön måndag!!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Tyckte att det var ett snyggt utropstecken du valt. Men sedan visar det sig att du själv inte valt... Så det kan det bli.
  Grillat om sommaren är toppen. Röding i folie är läckert så det förslår.
  Fint har du haft det och fått tillfälle att återse dina barndomstrakter. Trevligt med sådana turer.
  Ha en fin vecka! /SA

  SvaraRadera
 10. nämen nu har jag missat dig när du var i krokarna, kom hem idag från Falun, ha det så kul med syrran, kram Irene

  SvaraRadera
 11. Fina bilder och det låter som en mysig resa =)

  SvaraRadera
 12. Hej Karina!
  Googlade på Pilbo och hittade din fina blogg och såg bilden av din farmor o farfars grav,som jag tittar till och vattnar , då jag besöker mina farföräldrars grav.Jag har ärvt deras hus tvärs över vägen och i erat hus bor Elisabeth Wallin, som du kanske känner? Kul att läsa din blogg då jag minns dig och dina syskon Peter o Kristina, hälsa dem så mycket, hälsa även Mamma o Pappa!Träffade för några år sedan en yngre syster till dig,då jag besökte graven,och blev fotograferad tillsammans med henne av hennes kille. Kram från Ulla i Pilbo

  SvaraRadera