fredag 19 augusti 2011

Setat i telefon...










Setat säger man i Närke...jag har setat i telefon nu i flera timmar, känns dä. ... har prateftermiddag..pratat av mig med mor och far och bror och snor....det ÖSREGNAR ute...verkligen vräker ner!!! RÄTT MYSIGT FAKTISKT..
När jag talar, taaaaaaaaaaaaalar säger man i Närke, i telefon så skissar jag samtidigt på ett skissblock..det föds en del fula ansikten, slarvigt och snett, fula och ojämna, men med roliga karaktärer på nå vis..nån sa att man gör självporträtt, när man skissar ansikten..hahahah idag är jag rätt ful..t om har jag horn visst...och skägg...kanhända jag har det, om jag inte är snabb nog med pincetten...och horn kan jag få, om nån är dum...
Annars känns det rätt bra faktum...Fredag..och lagom mör...inte för mör, för jag har ju inte sletit ut mig direkt..Idag har vi mest snackat på jobbet..och lyft lite stolar..
Ikväll ska jag äta mat med lilla barnbarnen...och gosa nosa snosa läsa saga och natta...

Imorn hänger jag väl på regnrännan i en stril ström ner till Ombergstrakta'....det ska visst regna där hela lörda'n...Blir till att ha Umbrella under konstrundan i Mjölby...tar me kameran i allafalla..

TREVLIG HELG tillönskar jag Eder alla sötnosar..

8 kommentarer:

 1. Å jag har setat vid dator´n idag...va´ska man annars göra när vä´ret är som det är...Ja, lite nytta har jag väl gjort oxå, men katten, den lata...inte mycket gjort där inte!! Å visst är det gott med katt, vi har varsin här i familjen. Den duktiga jägarinnan tillhör husse, den lata tillhör matte...kan det vara våra personligheter som spelar in där...??
  Vilka gubbar du fått till, och en "dam" oxå...Är det beroende på vem du pratar med...??
  Blir resultatet bra med mirakeltossorna kan jag köpa med ifrån Ullared, vi ska dit i oktober är det tänkt. Men jag börjar själv tvivla...
  Ha´en bra fredag, och du, vädret ska bli bättre i morgon!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Ooooj, vad du har pratat läänge!:) Så många gubbar och gumma. Kanske du är snabb med kritan?
  Tag umbrellan med imorgon, kameran likaså så får jag också se vad du har sett.

  ha det jättebra!
  Karin ger kram!

  SvaraRadera
 3. Hoppsan, ja du måste ha pratat länge ... :)

  SvaraRadera
 4. *fniss*...snacka om att snacka i telefonen lääänge! Härliga skisser! Du är allt duktig på att skissa! Här har det snosat/gosats med tre barnbarn. Så gissa en som ser i kors nu???
  Ha riktigt bra helg och må så gott!
  Kramen från mig.

  SvaraRadera
 5. Kul teckningar - är det du själv som ligger till grunden för dom så har du i alla fall en otrolig humor!
  Idag har jag börjat få min avbitna (på kräftor) kindtand lagad. Det ska bli en krona, så det var tur att det inte var en framtand - då hade man inte kunnat visa sig för folk på ett tag. Den provisoriska lagningen är kritvit!

  SvaraRadera
 6. Vet ni....en skiss går väldans fort att plottra ner...så jag Talar inte såååååååååååååååååååååå länge...
  Har jag sagt att det regnar än.....DET VRÄKER NER SOM BARA DEN!! Trampade i en vattenpuss när jag klev ur bilen...höll på att drunkna..
  Hej hej..

  SvaraRadera
 7. Kul skisser! Undrar vilken du känner igen dig själv mest i?

  SvaraRadera
 8. hehehe...vilka roliga skisser, inspirationen flödar med regnet ser jag
  himla nice...
  kram nu åker ja på loppis

  SvaraRadera