söndag 24 oktober 2010

Bättre!

Så skönt, att vakna och känna att nacken är bättre idag! Hade en lugn fin dag igår. Målade på förmiddagen. Det blev en spåkärring...hm lite knasig tror jag?? Och ett nytt bi föddes. Gillar att måla bin, det är nog blommorna som är roligast!!
Var sen hos syrran( på fotot) och hade en trevlig kväll...Vi var så skönt sega, vi satt och läste modetidningar framför brasan. Åt även en god middag!! Köttfärsbiffar i ugn, med rårivna rödbetor och ost på, potatispure' och chutney...glass med lingon som dessert!!
Jag fixade lite med min silverring i hennes atelje. Pärlan hade lossat och den behövdes filas på lite..Vilken förmån ju, att ha en syrra som är silversmed!!
Idag är det vitt!! Har ju inte fått på vinterdäcken än..måste fixas nästa vecka..
I går i min förvirring körde jag sönder stänkskärmen på min bil..Skyller på nacken och alla värktabletterna! Skulle köpa ved på macken och även tanka bilen. Glömde helt bort vilken sida tanklocket var på.....snurrade runt och blev rädd för mig själv. Stressen tog över, och pang så körde jag rakt in i stenkanten, den runt bensintankarna!! Skitjobbigt..hela framskärmen lossade och sprack..Självrisk 3000:-... suck! ...men vad hjälper det att gräma sig..gjort är gjort!
Nu ska jag måla lite........

12 kommentarer:

 1. Välkommen till Dubbelhakornas välmående! Hoppas verkligen du kommer ha nytta av Annis och mina olika inlägg. Nu tänkte jag kika runt lite hos dig;-))

  SvaraRadera
 2. Hej Karina!!
  Kul att du hittade till mig. Men guuud vad nyfiken jag är på HUR du gjorde det????!!!! Nu ska jag läsa runt lite hos dig. Tänka sig att jag har blivit bloggvän med en riktig konstnärinna. Gôrskôj!!! Nu följer jag dig med!
  Ha det gott.
  Agnetha

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Jag säger som Agnetha; kul att du hittade till mig. Tack för kommentaren hos mig!
  Har bläddrar runt, läst och kollat på bilder. Även i Picasa. Kul kunna följa någon som kan hantera en pensel. Gillar skarp både spåkärringen och biet!
  Ha en bra fortsättning på söndagen och ta det försiktigt nästa gång du tankar...
  /SA

  SvaraRadera
 4. Hej
  Vilken osis med bilen på macken det finns ju roligare saker att lägga pengarna på.
  Åh jag gillar dina bi-målningar den här var så läcker.
  spåkärringen är inte dum hon heller.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 5. Skönt att du är bättre i nacken.
  Du ser ut att ha de så mysigt hemma.
  Undrar varför jag känner mig igen mig, när du berättar om din malör med bilen...;-)
  Gillar din spådam.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej hej, kul att du hittade till min blogg, alltid kul med nya läsare.
  Och va kul att du ville måla mitt foto, gillar det verkligen själv också. Ibland fotar man och tror att man hittat rätt, men det man trodde skulle bli perfekt blir inte alltid det som är bra.
  Det här fotot slängde jag bara till när vi gick genom den gamla stadsdelen i Jakobstad i Finland där min man växt upp. Och jag älskar fotot. Måla det du ...jag vill gärna se resultatet...vore spännande.
  Va kul att du börjat måla, och duktig är du också, det gäller väl att våga lite och tro på det man gör.
  Hoppas att din värk blir bättre. Själv är jag stelop. i ryggen och vet verkligen vad värk vill säga.
  Ha det gott och titta in hos mig igen.
  Lade mig som följare hos dig. Kram.

  SvaraRadera
 7. visst är det mysigt med en syster..har varit hos
  min i helgen i Sthlm där var det full vinter på fredagen fick nästan en chock..men som tur var så hade jag skiftat däck..härliga tavlor..o du det var hur lätt som helst att måla lilla bordet..en strykning vitfärg..klart..ville har alla sprickor kvar..må gött kram

  SvaraRadera
 8. Hej Karina !
  Hur hittade Du mig, gör Du som jag går in bara så där hux flux.Roligt med nya "ansikten".Det får tolka som Du vill. Jag målade mycket förr i min ungdom, ja, jag är inte så lastgammal än.När jag känner för det där så tar jag nog fram penseln igen.Men om jag skulle våga visa mina alster, det är jag ännu för feg för.Du målar bin och jag tallar,inte bara förståss.Blandat och naivt.Du får se någon gång.
  Kram Mi

  SvaraRadera
 9. Säger som Anne-Lie högst upp, kul att du hittade till våran Dubbelhakeblogg! Visst är bloggvärlden en helt fantastisk värld - så många intressanta bloggar och människor det finns runt om i landet!

  Och så föll jag pladask för din systers fina fåtölj - den var vansinnigt vacker!

  Skulle var kul att få se lite av din keramik, jag går själv på keramikkurs och har hittills lyckats misslyckas med allt - ikväll får jag se hur senaste alstren utvecklats (det har blivit en liten följetong i min andra blogg).

  Önskar dig en bra vecka!

  SvaraRadera
 10. Stackare... jag har varit med om samma sak pga nackont, snurrade runt bensinpumparna några ggr för att ställa mej rätt, till slut for jag därifrån för det blev så pinsamt. Kan inte tänka klart med värk ibland. Va trist att bilen skadades :( Jäkla nackvärk!! Kram

  SvaraRadera
 11. Inte kul att köra sönder bilen.
  Hoppas du är bättre i nacken.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 12. ...härliga tavlor du har gjort, jag gillar dom skarpt!
  Jag har fortfarande inte kommit igång för säsongen. Har dock ett motiv i huvudet. Det gäller bara att komma på vilken teknik jag ska använda. Inte så lätt inte!

  SvaraRadera