måndag 18 oktober 2010

stjärnehimmelSåg en så otroligt stor lysande klar stjärna ikväll...Trodde först det var ett flygplan, men det var en stjärna.,.Vad fin den var!! Den följde mig, och bevakade mig på vägen hem från gymet..Det händer så mycket i Örebro just nu. En massa överfall och våldtäkter!! Man kan inte låta bli att vända sig om och tänka, rädd att det dyker upp nån!! Jag är sällan ute sent ensam, men här händer det övergrepp tidigt på morgonen också..Hoppas verkligen att detta klaras upp fort" Tänker på alla flickor som är ute. Glad att min egen dotter inte är här..inte klokt egentligen..I Sverige!! Men varför ska vi vara annorlunda och utan våld, när hela världen är full...Men Ack, nu ska jag inte tänka så..Minns för många år sedan, när en bekant var här i Örebro. Hon bodde i San Diego. Hon följde och hämtade sitt barn i tid och otid, och jag tyckte hon var så överdriven!!..Men Nu är vi snart där!! Det var i alla fall skönt att träna och känner mig nöjd.
HAR plockat fram hela väskan med oljefärgerna, så risk finns att en del tavlor dyker upp på bloggen!! Igen!! h aha ..målade i mina kära oljekritor i går kväll. En tavla jag döpte till Den Rödhåriga Terapeuten!! Lat som jag är, är det så bekvämt att sitta framför tv:n med blocket i knäet, och kladda med kritorna..Olja kräver staffli och koncentration..tror jag??..
Akvarellhus......gjord för 30 år sedan!! Gonatt!!

5 kommentarer:

 1. Kan du teckna framför TV´n - jättepraktiskt!?
  Själv använder jag mig av acryl så dom första åren fick jag sitta vid matrumsbordet när det var ljust och måla. Sen för två år sen skaffade jag mig ett staffli - och har inte gjort ett endaste dugg sen dess. Inte ens satt upp stafflit! Har inte haft någon inspiration alls, men nu känner jag att den är på väg igen!!

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är.....
  Jag önskar att jag också kunde måla o teckna....

  Kram Therese

  SvaraRadera
 3. Tavlan med huset är jättevacker. Terapeuten är häftig.

  Visst är det hemskt att man skall behöva vara rädd. Hoppas att de fått rätt person så det blir lugnare.

  Önskar dig en fin kväll

  SvaraRadera
 4. häftig dam med sitt röda hår, hustavlan är en riktig idyll väldigt hemtevlig o mysig på nå vis..jag sitter också o skissar framför tv:n o bloggar o allt möjligt annat.. kvällskramar

  SvaraRadera
 5. Tack söta ni!! VAD ROLIGT DET ÄR ATT FÅ BERÖM...har lärt mig att ta emot det, (och inte säga, nämen det är inte så fint hus, det är snett och vint, damen har lite sned mun, och ful)...men jag säger: tack vad roligt att Ni gillar min konst!!! Tack tack!! :-)

  SvaraRadera