torsdag 21 oktober 2010

Torsdagen den 21 oktober


Små små fjuniga snöliknande flingsaker kom ner från himlen..en liten sekund såg det ut som snö..det var kallt i luften och jag borde haft varmare jacka än mockajackan..Har varit och fikat på stan med min goda väninna...Vi hade bestämt träff 18.00 via Facebook. Jag satt och väntade på Stalllyktan..Kl blev 18.15, hon är lite sen min väninna oftast..men 18.20..sms:ade jag "var är du??...Hon satt på Stallbacken, på cafe'et där och väntade..Haha, vad jag skrattade på vägen till henne..Småfnissade hela vägen ner för Engelbrektsgatan. Facebook i alla ära, men varför ringer vi inte till varann..Ibland går det för långt. Sms:sar och mailar, och väljer bort att ringa. Lite sjukt egentligen, men bekvämt. Men Utan sms:et ikväll, hade jag väl suttit kvar på Stalllyktan än??
Känns skönt att sitta och babbla av sig om ditt och datt, skratta och gnälla....skälla och skvallra..
Fredag redan, ser ju hur veckorna dansar i väg..snart är det Höstlov..Och jag velar fortfarande om min resa till Istanbul. Till dotra mi' som jag saknar så!! Letar en billig resa och bor det gör jag ju gratis. I Istanbul är det fortfarande varmt och t-shirtväder. Vore gött att resa...hm e' få si Um ( på närkingska) (fast jag är född i Gävle) ....dä bli' nå' ..godnatt igen!!

3 kommentarer:

 1. ...att så långt har jag inte kommit att jag valt bort telefonen. Tvärtom faktiskt!
  Sen vi flyttade till Gotland från alla väninnor så har man ju ett visst behov av att prata med dom. Visserligen kommer dom ganska ofta hit och hälsar på, men man hinner ju inte prata av sig allt på 3-4 dagar.
  Så man får bara säga att det är en j...a tur att man numera får en möjlighet att prata hur länge som helst och bara betala för själva uppringningen. Annars skulle man få enorma telefonräkningar!
  Varje helg så sitter jag i telefon och tjattrar minst ett par timmar, men gubben min är värre. Han kan prata hela kvällar utan problem!!

  SvaraRadera
 2. Tack för att du lämnade ett avtryck! haha, Lycktan eller backen!? va ska man säga... ligger ju nära iaf hehe
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Hejsan !!
  Tittar in här på ett nyfiket besök från en annan blogg vindvittra.wordpress.com heter den.
  Ja jag vill önska dig en fin höstresa! visst ska du åka tänk så skönt med soligt och varmt sommarväder och några trevliga dagar med din dotter
  Upplevelsen är värd så mycket, jag tror inte du kommer att ångra dig. I turkiet finns så mycket för oss turister att se och upptäcka
  Kram från Kristina

  SvaraRadera