fredag 22 oktober 2010

Spända Blenda


Ja nu tänker jag gnälla lite..för jag har så ont i nacken..spänningsvärk. Trääääää'ligt, och trist. Legat på spikmattan länge men det hjälpte inte..köpt Orudis, smort in..hjälpte inte, tog en varm dusch, hjälpte inte, käkat diklofenac..hjälpte inte..Det blir nog soffan en stund, sedan sängen..Har nog tagit i för hårt i veckan, glömt att vila..Ibland tror jag att det inte är bra att gå på gymet?? Ska kolla över maskinerna, kanske de inte är bra för svag nacke??..Färdiggnällt!!

Annars har jag gosat med finaste sötaste lilla Barnbarnet Ines idag, och det gav energikick minsann..Så imorn skaaaaaaaaaa det vara bra i nacken hoppas jag..

Fullmånen lyser som ett stort runt vitt hål i den svarta himlen, när jag kikar ut nu genom fönstret...Mångalen kanske, det sitter i min nacke?
Skönt med FREDAG..I morn ska jag träffa min syster och vår lilla mor. Det behövs handlas nya blommor till köksfönstret. Pelargonerna hade tappat lusten, så de åkte i soporna i dag. Undrar om jag ska köpa några myrten, det tycker jag är så fint!!
God Helg Mina kära Bloggvänner, och kram på Eder!!

7 kommentarer:

 1. Tack för kvällstitten, ja hur ska vi nu sova....brukar inte bli så bra! Vi håller tummarna!
  God Natt!
  Carin

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt att gosa med lilla tjejen. Mina små godingar tar man inte i knäet längre. Då kan man få utslag av skäggväxten. Saknar ofta den där tiden då de var i kramåldern. Trevlig helg till dig!
  Kerstin

  SvaraRadera
 3. Här är det en till som har problem med nacken, det är hopplöst!

  Prövar allt men ingenting hjälper!
  Kul med lilla barnbarnet som kommer på besök!

  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. ...att det är skönt att ha bloggen när man behöver gnälla av sig lite. Och jag förstår att det är trist att ha ont, men i morgon är det säkert bra igen! För att gosa med barnbarnet gjorde säkert nacken bättre.
  Har inte målat nått ännu, det är alldeles för mycket höst fortfarande för det. I förrgår natt var det ju storm här också, så det finns lite nedblåst skräp på tomten att ta hand om. Massor av lärkgrenar med kottar t.ex. och alldeles nyss hittade jag en hel björktopp på en meter. Sen var jag blöt om fötterna och tvungen att gå in!

  SvaraRadera
 5. Gnäll på...det är skönt ibland. Jag har gnällt i flera dagar min blogg denna vecka. Nackont är inget vidare...har också såna besvär och ibland tror jag att min yrsel kommer därifrån.
  Hoppas du är bättre imorgon.
  Kram

  SvaraRadera
 6. ...att alldeles nyss la jag in massor av bilder på min alster. Nu är det ditt fel om folk tycker jag är "konstig"! *ha, ha*

  SvaraRadera
 7. Hoppas att du mår bättre snart!

  Vacker kruka på bilden!

  SvaraRadera