måndag 25 oktober 2010

En skitbra dag!


En' är så glad och nöjd när inte nacken gör ont. En bra dag på jobbet, allt gick som smort. Annars är måndagar alltid "måndagar"...men mår så himla bra nu, så jag är ödmjuk inför måndagen. Efter jobbet cykade jag till gymet. Hoppade över maskinerna som kan tänkas slita på nacken.Jobbade med magmusklerna istället...ha ha ha ha haha haha ha hahha *gapskratt*! Okay armmusklerna då, känner mig starkare i armarna i allafall...och piggare i huvudet.. Tog en cykeltur till Krämaren (affärsgalleria). Vill köpa ett par kängor. Inte för höga, fast jag tycker det är snyggt. Vill kunna gå i dem, utan att få ont i vaderna. De ska passa till kjol och tjocka strumpor och till byxor..och framför allt ska de vara sköööööna. Hittade ett par beige'a Ecco..m mmm...köper nog dem nån dag. Nu såg jag dem på bild...jag dem vill jag nog ha!! Köpte lite fina hårband, svarta som man måååååååååååste ha på jobbet,( I cafe'et) och sen handlade jag.......Membrasin på hälsokost...Tantmeducin! Hem och Bloggar..det var min måndag..
Ska nog måla en sväng ikväll..det drar i hop sig...Bye!!

6 kommentarer:

 1. En kanonmåndag har det varit för mig oxå. Ingen yrsel eller nackont som jag också dras med då och då. Snygga kängor! Köp!
  Vad är Membrasin bra för.
  Du är så duktig och tränar. Jag missade gymmet idag ockå ;-) Vill ju inte.
  Jag köpte både söt och salt lakris för säkerhets skull. Vad har det mer för verkan förutom att man får kuta på toa lite mer?
  Ha en skön kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej...kul att du hittat till min blogg...alltid kul att hitta varandra då man bor i närheten. Så fint du målar...tror att jag missade konstrundan ni hade. Hoppas att jag kan åka runt nästa år.
  Jisses så snygga skor...
  annika

  SvaraRadera
 3. Skönt med en härlig måndag
  Snygga kängor
  Ha en fortsatt bra vecka

  SvaraRadera
 4. MYsigt med kängor! Jag har slitit ut flera par. Hade också nackhuvudvärk i lördags . Man känner sig helt förstörd i hela kroppen då.Lyckades med en rispa i lacken när grinden anföll. Så jäkligt och femtusen i självrisk.Men det var inte en dag med huvudvärk så jag kan inte skylla på det.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 5. Du är som jag när jag hittar något jag tycker är snyggt och vill ha.....jag ska fundera....och fundera....dit å prova igen....hem å fundera...osv.
  Jag är ingen bra kund...ganska ointressant, funderar för mycket.
  Affärena tycker om snabba kunder med snabba beslut.
  Så härligt med en toppen måndag...och att du mår så bra.
  Hoppas att du kom igång med målandet igår...ska bli spännande å se.

  Ha d gott.

  SvaraRadera
 6. ...kul att du mår bra igen, du får ta det försiktigt på gymmet så du inte blir dålig igen!
  Igår var vi i Visby för att shoppa lite förnödenheter - och lite julklappar - och då köpte jag faktiskt ett par ordentliga vandrarkängor som man inte blir blöt i. Så nu kan även jag gå på sidan om stigarna. Innan så travade gubben och hunden bara rätt ut i naturen utan att tänka på att jag bara kunde gå på stigar, vägar och sandmark !

  SvaraRadera