söndag 17 oktober 2010

Vad bra jag har de'!!


Sitter här i godan ro, med en kopp Ingefära-citronte och en kanelbulle. Lyssnar på Spotify, Marisa Monte just nu!! Och bloggar runt och läser och förtjusas av roliga, trevliga vackra bloggar..Det enda retfulla nu är mitt jättestora svidande munsår..köpte världens minsta minitub munsårssalva a' 120 kr..Hoppas det går över Fort!!
Helgen har varit trevlig. Konstslingan i går var givande. Ja jag blev inspirerad, och ville hem och måla på en gång..Blev mest imponerad av Galleriet i Örsta, en blandutställning med många konstnärers olika tekniker. Särskilt en Stig Olssonmålning, ett självporträtt i en stor gul fisk!!Väldigt kul att återse Kävestaskolan. Att se vad årets elevkull skapat. Mycket fina saker, och träffade de trevliga lärarna..Ville vara där igen, det var så trivsamt och avslappnat där, samtidigt mycket lärorikt och peppande. Skulle nog vilja ha mer tid över, för att skapa..får invänta Pensionen..huvva det låter illa..lite vääääääääääääääääl långt dit, som tur är.
Men får prioritera, och inte sitta och blogga för länge, utan ta tag i penseln i stället..Men det är precis som, att lusten infaller inte när man har lust att få lust, utan under press...helst då man inte har tid. Underligt! Tänkte ta tag i oljefärgerna igen, har några spända dukar som väntar på min lust....( tomatsoppeburken, shit och hell)
En ny vecka på intågande, med nya möjligheter..snart är det vintertid vad? Ser nu att det är nästnästa helg!!

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att du blev inspirerad på rundan igår, då får vi se massor av fina alster framöver
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 2. instämmer med Ewa..tänk vad många tavlor vi får se.. hi.hi..(jag ljög nog lite i mitt inslag för jag har faktiskt målat på en tavla också)
  Din tanke Vad bra jag har de!! det instämmer jag också i...kvällskram

  SvaraRadera
 3. Hallå!
  Hittade plötsligt din blogg och gillar verkligen din rosendam.
  Hälsningar
  Kerstin

  SvaraRadera
 4. Hej Hej Hej!!! Visst blir man inspirerad av andras konst, kul med konstrunda.
  Leta nu fram oljan och sätt igång.....
  Kram Hanna

  SvaraRadera