torsdag 23 februari 2012

Det gamla va bäst...
Så nu har jag tagit tillbaka mitt gamla typsnitt och tagit bort funktionen för ordkontroll..tack tack för hjälpen Susie på Stjärnarve...Spam hoppas jag att slippa, hade ingen skräppost så det var ju ok...
Ja och en prinsessa föddes i morse..vad skönt att allt gått bra..Jag hoppas allt ska gå bra även för min dotter..att föda en prinsessa eller prins..Ingen vet vad det är för kön, så vi kan spekulera..
Det debatteras om kungahusets vara eller icke vara..Jag är ingen royalist, jag bryr mig inte. Jag tittade på nästan hela Viktorias bröllop, för att det var så kärleksfullt och vackert...romantiskt. Som att se en vacker film. Drottning, prinsessa..osv, visst är det en roll. Jag är inte avundsjuk på den, det kräver mycket. Jag tycker att Viktoria verkar vara en klok och mänsklig kvinna, som säkert kan göra mkt bra för Sverige..Visst kostar kungahuset pengar, men de får också utstå mkt publicitet och förföljelser..Ja jag vet inte, och jag bryr mig inte. Skulle heller inte bli ledsen om kungahuset avskaffades..tror jag???
Idag var det SOLIGT!!! Det kändes vår!! Visst var det blåsigt, men varmt...
Jag har fortfarande huvudvärk och tung, illamående..men mår bättre..
Sönerna tvingade ut mig på promenad och det var bra. Vi hann precis ut på golfbanan innan solen ´gick ner. Det kändes skönt att passa på att runda vår vackra golfbana, innan golfen kör igång, då vill man inte gå där. Det var rätt geggigt men ingen snö. Det kommer ta tid att torka upp allt vatten. Men visst är det vår på G....och det känns helt underbart att veta.' Sönerna letade golfbollar, och jag spanade tussilago. Utanför här jag bor, ser det nästan ut som sjötomt på vissa ställen, men det torkar upp som det alltid gör till slut.'
Fick lite energi och påhejad av min tjatiga son, så målade jag en tavla...
Han döpte henne till fransyskan och kanhända hon är det??
Kvällen gick fort...och i morn är det fredag!

6 kommentarer:

 1. Jag tror inte det blir billigare att ha president...

  SvaraRadera
 2. Vad snöfritt och fint ni har det, här - alltså på vår tomt - är det massor med snö!
  Jag är inte heller royalist på något sätt, men alla säger ju att det är billigare med ett kungahus än med ett demokratiskt vald statsöverhuvud och då får man väl tro på det. Dessutom är det väl kanske så att det ger lilla Sverige lite PR ute i stora världen. Alla vara utländska vänner är enormt imponerade och tycker att det är så spännande med ett kungahus! Fast inte skulle jag bli ledsen heller om dom tog bort det!!

  SvaraRadera
 3. När jag granskar mina kommentarer innan jag publicerar dem så är det aldrig skräppost i det som skall modereras. Däremot så är det ibland skräppost i skräpposten. Så blogger är bra på att sortera bort skräpet.
  Så bra att du tog bort ordverifieringen. Tack. Det underlättar.
  Önskar dig en fin helg.

  SvaraRadera
 4. Du går i väntans tider, förstår jag. Alltid spännande.

  Uppriktigt sagt så tycker jag att det är så mycket onödigt glunk om ert kungahus i massmedia. Kungahuset är en del av Sverige och jag tror personligen att ni inte skulle bli särskilt mycket rikare utan det, tvärtom så drar det nog en del människor till er som inte annars skulle bry sig alls. De gör nytta, mera än en statsminister eller en president utan makt, som vi har..Marknadsföringsmässigt har ni det väl förspänt. Ta vara på det och var stolta.
  Att sedan nagelfara de arma människor som man gör in på huden tycker jag är mera än häxjakt. De är infödda i det hela sedan många generationer.
  Ha en finfin fredag!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. För sjutton...passa på och sälj nu, du har ju sjötomt!! Å närhet till golfbana, det måste väl ändå smälla rätt högt??!!
  Jag hoppas på lika underbart väder idag, jag jobbar kväll och hinner med att få lite sol innan dess. Fåglarna här håller på att få spatt, de kvittrar inte, de gal och skriker fullkomligen!! Helt underbart att bara slå upp dörren och höra dom.
  Jag säger som du, jag är varken för eller emot kungahuset, jag vet för lite. Men en ny liten sessa kanske kan ge lite bättre respons än morfars bravader...samtidigt är det synd att de inte får vara en vanlig familj just nu, och ha en vanlig mormor/farmor...för visst är de väldigt viktiga...*L*...??Nu hoppas jag att du också snart får basunera ut din glada nyhet, det barnet är ju precis lika välkommet och efterlängtat!!
  Ha en bra dag vännen, och krya på dej!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Så du har fått sjötomt. Jösses vad vatten. Vi måste bo högt, bra eller ha bra markbeskaffenhet för här har vi aldrig haft knappt surt när de töar. Vi ligger ju på grus och stenbädd:) Så bara för jag skrev de blir de väl översvämning här i år.fniss.

  Jag är inte heller för eller emot kungahuset. Man jag har lite svårt för de här att man ska älska folk bara för att de är "lite mer än vanliga" eller vad man ska säga. De e mycket hysteri runt kungahus, kändisar osv. Så man ska nog vara glad att man föddes "vanlig" för deras liv vet i tusan om jag skulle orka med. Tänk att inte kunna köra bort till affären o köpa en tidning utan att bli överfallen av fotografer odyl. Hua. Ja jag kollade också Viktorias bröllop, så vackert. Jag älskar bröllop o vackra, kärleksfulla händelse - skulle nog kunna titta på vem som helst. Kungabarnen verkar lite mer "i tid" än sin föräldrar och rara. Ja dem gillar jag faktiskt, så e de kul att vi fått en helt "vanlig" kille som prins.

  Kramiz på dig

  SvaraRadera