måndag 13 februari 2012

Måndag...

Jajaja, sovrummen ja...de finnes bara i min dröm..i allafall det ena..he he..Skulle gärna vilja ha en Himmelsäng. Full med vackra kuddar..Ett toalettbord och mjuka borstar... sitta varje kväll och borsta håret blankt med hundra borsttag..eller det kunde min kammarjungfru få göra..Tunga kretonggardiner, och höga fönster..Ja då får jag nog leta efter en Baron, eller nåt..hahahahahahah..Känner förresten en mkt  trevlig baron, men han har heller inget slott..Skämt åsido, det går lika bra med en mindre hydda, bara det är på landet..Men det var ju sovrum, ja just, som vi pratade om. Vill ha det jag har, men tapeterna har jag tröttnat på, dessutom har katterna klöst sönder dem. Vi får la se vad som kan ske..
I söndags var vi ute på Kinarestaurang med Mor Anita..Mamma gillar att KOMMA UT..Barnen hennes tre, var samlade..Mor fyller år snart och vi förfirade..Mamma gillar kinamaten. Kaffet drack vi hemma hos henne,Hon har s´å kall lägenhet.Hyresvärden snålar på värmen. Mamma fryser jämt.Hon har extra element och så sätter hon på ugnen, öppnar ugnsluckan , ni må tro att det går åt ström...En gång skulle hon värma sitt nattlinne, i ugnen, vilket kunde slutat illa, för det började brinna...
Igår hade min smarta bror, tagit med sig ved. Skulle elda i öppna spisen..Mamma lovade att det gick, för det hade nån sagt..Men det rök in..DET RYKTE VÄLDIGT MKT IN!! Men bror p var envis, mor skulle få känna värme..Ha hahah, vi satt och hostade och det sved i ögona...Det ringde på dörra, och grannarna klagade...DET RÖKTE in hos dem med...Man fick inte elda, det var inte tätt i skorsten...en...
Ack ja, mamma får frysa ett tag till...för det är ett tag kvar till sommaren...
Är det marmor,undrar mormor...

Ikväll var det kör igen...Roligt och medryckande, och upplyftande och glad blir man...
Men svårt är det, jag som inte sjungit i kör sen skolkören, 1912..typ...
Shit och hell nu är det kvell, och natti redan..7 kommentarer:

 1. Önskar dig en fin dag/kram

  SvaraRadera
 2. Shit att faster har kallt! Vad heter hyresvärden?
  Kul att du har börjat sjunga i kör. Det är nog runt 1912 som jag också gjorde det, så om jag började nu måste jag nog kraka upp mig rejält först.

  Ha en fin Alla Hjärtansdag!
  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 3. Vilken otur att din mamma ska bo i ett kyligt hus. Det är inte kul att frysa. Du får köpa henne en sån där kombinerad pläd/cape i födelsedagsapresent som hon kan linda in sig i och sen ett par "värmepåsar" till fötterna.
  Jag fryser INNE om det inte är 22 grader, är det sen högre än 23 så svettas jag. Däremot så kan jag sitta i bara t-shirt på altanen och pyssla med någon växt i timmar och det är 14-15 grader, då gör det mig inget. Konstigt!

  SvaraRadera
 4. Hoppas vännen att du får en helt underbardag/kväll..
  en super Allahjärtansdag...

  Rantamorskramen.

  SvaraRadera
 5. Stackars mamma som får sitta å frysa, riv i ordentligt åt hyresvärden så han höjer värmen.
  Önskar dig och din frysande mor en fin Valentindag.
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Hahaha...där var det då inget eldat för kråkorna i alla fall, möjligen grannarna!! Stackars lilla mamma, behöva frysa, det är inte bra för lederna...men tror det vart varmt i hjärtetrakten för henne i alla fall, av all uppmärksamhet och omtanke!!
  Jaha...så nu ska vi hålla utkik efter en baron eller greve också, inte bara leta hus på landet...men det kanske blir enklare med det förstnämnda, då följer liksom huset med på köpet...nu rör vi ju oss inte direkt i dom kretsarna, så jag får nog vidga vyerna lite...
  Ha en riktigt skön och mysig alla hjärtans kväll!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Stackas mamma, de finns inget värre än att frysa...brrrr
  Drömmar, ja de ska man göra - de e bara att blunda så kan se lätt se det man vill ha. En himmelsäng hade jag när jag bodde hemma, den gjorde pappa till mig o jag älskade den (en tid:)

  Kramiz o så lämnar jag ett litet ♥ eller ♥ ♥

  SvaraRadera