onsdag 8 februari 2012

Man ska inte åka hem....

Då kommer latmasken,  latmasken låtsas som den bara vill hälsa..latmasken, undrar var den kommer ifrån..krypande...och lägger ner en'..Idag efter jobbet, tänkte jag bara byta om, ta bilen och åka till Erikshjälpen och  BraBegagnat..Vill ha en hurts eller två, att ha mina målarsaker i...på hjul ska de va, rullas fram rullas bort rullas lätt..Shit jag satt mig i gröna fotöljen, benen högt uppe på Yogabollen, och somnade..Sov så dåligt i natt..FULLMÅNE igen..Sover som en potta mest varje natt...Är i den Åldern ni vet..Möblerade om i sovrummet ju..Trodde att Currylinjen låg och störde just under min säng..Kan vara så att nattsömnen blir rubbad av sånt...Nåväl, sov gött i fotöljen och missade alla hurtsar..Men hungriga söner skulle utspisas och ikväll bidde det köttfärssås och bandpasta..Med parmasan, och turkisk yoghurt..Här blir det bara turkisk yoghurt..ingen grekisk eller Isländsk eller rysk..har ju inte vågat köpa sådan, tror att barnens förfäder skulle vända sig i graven om jag gjorde det. Så jag vet inte skillnaden! Gu' va jag älskar köttfärssås och spaghetti..barnsligt förtjust. Måste börja motionera nu...Första Mars!! Ska jag återuppta mina gamla gymbesök..har ett vilande konto där--Har ett bra gym på jobbet, varit där några gånger nu..men det är Tråkigt..Mår så mkt bättre efter motion, så är det bara bara bara-.-Där kom latmasken igen..Tänkte ta en promenad ikväll...men här sitter jag och häckar i soffan den gula..men vad skönt det är att häcka, som värsta lunnefågel sitter jag och bloggar...På kanal 8 , en favoritfilm, Höstlegender...underbar fin och vacker..
nostalgitavla Kumla Bibliotek  
Zappar ofta runt bland kanalerna, och stannar någonstans, utan att finna vad jag vill se...Som tur är har jag en vän som tipsar om program som han  vet att jag gillar...tack tack vännen..ikväll var det Skånska trädgårdar också--suck va fint!!

8 kommentarer:

 1. Latmasken den har etablerat sig i vart hus verkar det som...

  SvaraRadera
 2. Oh det är ju så gott med spaghetti å köttfärssås.
  Det är ett bra ställe att sova på, ja i fåtöljen.
  Ha en fin dag/kram

  SvaraRadera
 3. Nu kan jag berätta att den fruktade latmasken inte bara härjar kvällstid...en hel dag kan den hålla i sej!! Hela onsdagen bet den sej enträget fast i ryggraden på mej, inte ett skit fick jag gjort!! Å mår jag bra av det...näe!! Sen sover jag illa också, hör säkert till åldern, eller mitt sinnelag...ska hela tiden gå igenom dagens händelser, varför det blev si eller så, varför jag sa så dumt...eller nån annan sa så...ja sen är natten snart slut!!
  Spagetti...jag ska laga riktig carbonara idag!! såg på nåt kvällsprogram igår där de lagade det på sidfläsk och vitt vin, visst låter gott??
  Ha en bra dag, i morgon blir det Kumla!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Näe..va trött jag blir!! Gjort en lååång kommentar, å så vips så är den borta som en fis i rymden!! Jo jag skulle säga att latmasken kan härja även under dagtid, en hel dag!! Den bet sej fast i ryggraden i går morse och där satt den...inte ett skit fick jag gjort!! Å mår jag bra av det...näe!!
  Sover dåligt gör jag också...hör nog till åldern och mitt sinnelag. Jag har en viss förmåga att alltid analysera dagens händelser, ska gå igenom allt som hänt och skett, allt va jag sagt, både dumt och gott, va andra har sagt...ja sen är natten snart slut!!
  Idag blir det carbonara här!! Såg ett kvällsprogram på tv igår, å där gjorde hon äkta carbonara med sidfläsk och vitt vin!! om inte annat så kan ju vinet förhöja det hela...
  Ha en bra dag!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Kanske latmasken är ett nyttodjur, som ser till att vi tar det lugnt någon gång och vilar...det tråkiga är att samvetet är immunt mot latmasken, och det är ju så dumt att ha dåligt samvete för att man vilar, det säger mannen ofta åt mig...hörde på nyheterna om de kvinnliga gymnasie elevarna som mår så dåligt för att de inte gör annat än studerar med hög press på sig...sorgligt
  Ha en fin dag ocj njut!
  Ps hunden har canser :(
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 6. Tack snälla du för snäll kommentar...
  frippan blev bra men kärringen är densamma...
  lite oborstad...
  förresten någon skrev att hon trodde jag såg ut som en
  borstbindare ????
  Hur ser en sådan ut????

  Ha en finfin dag och glöm inte klappa musen...=D

  SvaraRadera
 7. Här har du en till som är barnsligt förtjust i spaghetti och köttfärssås :)
  Jag kan meddela att latmasken kommer på besök här också ibland. Kan tycka det är väääldigt trevligt! ;)

  SvaraRadera
 8. Tack för det skrattet! ;)

  SvaraRadera