tisdag 7 februari 2012

Keramikkväll

keramikfåglar nostalgi

Nostalgidamer

Nostalgi från söndagsskolan
Man får inte glömma bort att göra det som är kul...Jobba?? Är det kul..Hm jag kan inte påstå att jag tycker att det kul att jobba..Undrar vad jag skulle göra om jag skulle byta jobb..OM jag fick välja vad jag ville jobba med?? Vad ville jag göra då?? Jag mår inte dåligt av att gå till jobbet..visst trivs jag på jobbet...men det roliga det får man när man går hem, efter jobbet. Ikväll har jag gjort roligt..Att skapa. Ikväll var det keramik. Att modellera..Att ta en klump lera och forma, i mina händer och få fram något, det är roligt. Tänker på dem som har det som jobb, att skapa..Men kanhända det inte blir lika kul då, för då är det ett krav, då är det ett jobb, ett levebröd..Ja lagom är bäst. Nu är jag skittrött...

8 kommentarer:

 1. Ja om ni skall börja jobba tills ni är 75 i Sverige är det nog bäst att jobba med något kul :))
  Du är så kreativ och konstnärlig, så du kunde säkert livnära dig på konsten!
  Kram :)
  Ps. Vår hund har canser (hormonell, i buken).

  SvaraRadera
 2. Ja, lagom verkar vara bäst:)
  Läste i förra inlägget at du sjunger i kör. Det gör jag också. Min tredje termin som sopran. Det är otroligt roligt! Visst?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att skapa i keramik , för många år sedan gick jag flera kurser, synd att man inte har tillgång till ugn för då kunde man ju hålla på hemma.
  KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Man kanske skulle jobba när man hade tid och lust...?? Känns som ett bra alternativ...Jag menar, vissa dagar känner man att man har så mycket annat som känns viktigare, sen andra är rätt tråkiga och då kan man lika gärna gå till jobbet. Eller...??
  Att jobba till 75 är för mej inte ens tänkbart, och jag vill inte heller!! När ska jag då göra allt det som är roligt och som man ser fram emot när man passerat sextio...?? Då kan jag ju lika gärna stanna kvar där jag är, jag menar jobba på äldreboende till 75 så är det väl bara att boka ett rum där sen och flytta in...
  Ha´en bra onsdag!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Jag tror världen skulle se helt annorlunda ut om alla jobbade med de som de verkligen gillade, dessutom skulle nog alla jobb bli utförda perfekt. MEN många jobb skulle väl inte ha någon som gjorde dom, oh de går ju inte.
  Jag har tack o lov alltid älskat mitt jobb, även om vissa dagar är trögare än andra:)
  Du skulle väl varit konstnär...ja de gissar jag på.

  Kramiz

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Ja, det blir nog vardag med allt som man gör. Trivs man på sitt jobb så kan man vara lycklig.
  Lagom är bäst.
  Ha det så gott.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Men absolut att det skulle finnas mer tid till hobbyverksamhet. Jag gillar också att hålla på med lite allt möjligt. Men va tusan inte ska jag jobba till 75!!! han menar nog att det ska vara möjligt för de som vill. Men pensionen kanske blir så låg så man måste! Ve och fasa!
  Kul om du kommer igång med motionerandet också fast det är ju det att få tiden att räcka till. Man ska göra det man tycker är kul!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. tur att du trivs på jobbet för det är många år kvar till 75 hi hi, jag har ofta funderat på vilket som skulle vara drömjobbet förmodligen något skapande...men inte för mig själv utan jag vill gärna ha arbetskamrater, sovtime natti

  SvaraRadera