onsdag 15 februari 2012

Täbbt i näsan torr i halsen seg som kola..

Jaha ..så är det...Men bryt ut då. och gör mig sjuk då,så får jag bli frisk sen..istället för detta halvfjoll..Varit hängig nu några dagar..Eller hellre hoppar vi över hela episoden av att vara indisponibel...och blir pigg som en lärka i morgonstund..Inte ska jag gnälla, men lite träääääääligt är det..
När jag ändå håller på, kan jag ju gnäll över min tumme den dumme..VÄNTAR ännu på operation på denne..Under vilket århundrade, vet ingen..men dumtumme, mår fortfarande inte bra..Så ja, slutgnället..
Annars var det lugnt på kärleksfronten idag..skönt! Men alla var nöjda med gårdagens hjärtedag på jobbet.
Efter jobbet ville sönerna åka på loppisrunda..Absolut jag ville det!! Bra&beg och Erikshjälpen..Köpte inget mer än en enda liten kaffekopp som var så vacker i sin ensamhet..Ibland kan jag inte hålla mig från att köpa udda kaffekoppar,bara för att de är fina..Passar bra att dricka i när man är ensam. lika allena som kaffekoppen..
Blå blå är koppen på min bräda..
Godnatt mina vänner...Ha en fin torsdag...
.

8 kommentarer:

 1. Skönt att du fick ordning på åttan!
  Finfin ensamkopp! Hoppas att allting smakar himmel i den!

  Gonattkram!
  Karin

  SvaraRadera
 2. Stackare - det är inte kul att vara snuvig! Krya på dig - eller, som du skriver, bli ordentligt sjuk så det går över!!

  SvaraRadera
 3. Men då...är det nu dags igen med förkylning?? Nu borde det väl ändå räcka?? Törs knappt säga att jag fortfarande klarat mej...
  Men du, det kan säkert vara "min" kvarn som ni besökte!! Mörby ligger ju inte så förskräckligt långt härifrån, cykelavstånd absolut. I tonåren satt man säkert vid vattnet och tjusade, och då bodde det nog ett äldre par i huset som inte gjorde alltför mycket väsen av sej...Tror till och med att några gånger har folk runt omkring här försökt rensa upp lite i dammen, den blir ju full med vass annars. Får väl hoppas damerna orkar ta tag i det där med café igen så man har chans att strosa omkring där igen...var visst något med nya EUregler för att få ha servering.
  Länge sen jag var på loppis...känns som om jag skulle kunna ha ett här hemma snart istället...
  Ha nu en bra torsdag, och krya på dej och dumtumme får vi hoppas snart kommer under behandling!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Jag har också köpt mig några små tunna koppar men har dom till ljus. Förkylningen har även kommit hit till mig, har klarat mig länge men nu var de min tur.
  Krya på dig kram

  SvaraRadera
 5. Mycket vacker kopp! Men du har något annat bakom koppen...burkar...eller? de ser också fina ut.
  Krya nu på Dig och ha det bra.
  Kram och vink från mig.

  SvaraRadera
 6. Inget vidare när man är trött och förkylningen inte bryter ut. Men det är seeegt när den brutit ut och inte vill ge sig oxå....
  Fin kaffekopp, men man kan samla på blått oxå....det finns många sorters blå porslin och de brukar matcha varandra.

  SvaraRadera
 7. Hej Gudrun !

  Det där mosaikkaklet vill jag ha. Gu, så snyggt.Jag bor ju i hyrd lgh. en tvåa, köket är stort men det vita kaklet fult och sprucket på flera ställen. Huset byggdes -68 tror jag.De har bara bytt köksluckorna och satt i treglas i kök och sovrum samt teglat och isolerat utsidorna, byggt ut balkongen bytt utseende på den.Flera har fått större balkong med öppning trappa ner och en uteplats,men det var det inte på min.När jag flyttA IN 1995 var kallhyran på 3.650:_ Nu snart 17 år senare, inget har gjort till förbättring här inne och 5.446;- betalar jag nu, fast nu har jag som tur är bostadsbidrag, annars fick jag nog bo i en låda under balkongen. hihihi

  Kram Mi

  Ps. krya på Dig Ds

  SvaraRadera
 8. Krya på sig vännen och gnäll på du det är ju din blogg.
  Och när man inte är nöjd ska man bara klaga, när ska man annars göra det ???

  Kramen.

  SvaraRadera