lördag 25 februari 2012

Inte så mkt att se....

på tv..bättre att måla, läsa .....eller blogga..schlagerfestivale, får mig att förundras, vad har di på sig, vad sjunger di, sjunger di, eller talar di...tänk jag tycker det är skitdåligt och trist..zappar runt och brukar fastna på K-kunskapskanalen..rätt bra emellanåt..filmer gillar jag..på 7:an en film..nu, ba så ni vet..med Richard Geere, snygge man..Chicago...Är den bra tro???

Idag en fin dag med lilla mor..Och min huvudvärk borta..Tack och Lov!! Blir så lycklig av att vakna och känna att den lämnat mig..
Mamma bjöd på tårta...Tavlan gjorde henne jätteglad..den skulle hänga över hennes säng i sovrummet..kul!!
Vi tog en tur med bilen,mamma älskar att ta bilturer..NORA är hennes favvo- ort..vi skulle äta mat..
Tog turen genom Närkes Kil, så vackert..Pershyttan..men vägen var isig och mjukt lerig....Vi väntar in lite mera vår tror jag, innan vackra Pershyttan kan göra skäl för sig...Där finns en fin butik, med vackra saker och inredning, som en mkt trevlig kvinna äger. Men den var stängd..Tåget, restaurangtåget, var också stängt..där man få så god mat..Vi fick åka till Nora..
Solen sken, men ack det var kallblåst,nere vid strandpromenaden....än får man gå båd'med strumpor och skor....säger mor...........
Vi åt, mat..mkt gott och frächt, på Pizzzzzzzzzzzzzzzzzzerian vid torget...
Och mor var nöjd..
Målade klart "damen framför planket"..NU har jag fått dille på damer, i hattar...tränar och målar fler, och de flesta ska se lite tjuriga ut..
Skön söndag till eder.............snart är det första Mars!!!!!

6 kommentarer:

 1. jag kunde inte sagt det bättre själv, tittar med halva ögat på melodif. det tråkar ut mig tycker jag hört låtarna förr, kunskapskanalen tittar jag ofta på många bra program. festligt, jag har också målat hattar idag, kul att se dina dom är så läckra tycker jag, just nu tecknar jag 50-tals damer, hittade ett gammalt mönsterblad med klänningar efter mor, dom inspirerar mig,
  måla på, lördagskramar

  SvaraRadera
 2. Ja melodifestivalen är inte mycket att ha - i år tror jag ingen vinner:)
  Fin tavla på en vacker dam.
  Retfullt att restaurangerna är stängda när man bestämt sig för att äta, lite typiskt. Gott de där med mammatid, de gillar jag också.
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Håller fullständigt med dig, kära kusin. Melodifestivalen kan man leva förutan....det finns så mycket annat inspirerande att ta för sig av.

  Jag förstår fullständigt faster Anita när hon tycker om din tavla. Den är glad! Man kan inte annat än att få energi av den och du är helt säkert med ena foten i våren redan som vill måla damer a´la damen på tavlan. Att dom skall se buttra ut är säkert för att det fortfarande ligger is och snö litet varstans....men i april blir de väl glada?

  Ha en finfin söndag!
  Kramar
  Karin

  SvaraRadera
 4. Här låg min trötta kropp och jag i soffan och slötittade på melo, jag tror att den enda låt jag lyssnade på var Lisa Miskovsky, jag vet inte om det var låten eller henne jag gillade bäst, men hon har ett sätt att uttrycka sej som berör tycker jag, en tjej med själ...ujujuj nu vart det djupt här på söndagsmorgonen!!
  Bärsta...kan nog vara fint. Nästan sjötomt nu också på våren, om Kvismaren vill...Beror på hur huset ligger, tror inte det är så stor by, vill minnas att en utav mina chefer bor där. Bra avstånd till Örebro, och hit...kan vi cykla för en kaffetår...
  Ha en bra dag, här laddar jag med enbart knäckebröd inför den stundande lunchen...
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas kunna ta upp mitt måleri snart....

  SvaraRadera
 6. Nora är så fint. "Spökvinden" i backen är ett måste när vi är där. (Det var ungdomarna som döpte den till det då de var små) De har ett mysigt café vid torget, alldeles i hörnet intill stadshotellet. Prova det någon gång!

  Kram!

  SvaraRadera