måndag 27 februari 2012

Man vänjer sig fort..


Jajjaja, det gick över..fort. Nu är det som vanligt igen. Bara jag hemma..Snart kommer väl syrran hem från Kina och vill låna lite övernattning här..Baaaaaaaaara hon inte smugglat med en ny syrsa igen, syrsetokiga syster..Men jag tror inte det. Hon var ju så sketans trött på Chou på slutet, han dog ju aldrig..Sonen har det skitbra i Stockholm och jag kommer besöka honom, ingen fara ingen fara..men jag grät en skvätt i går kväll, vet egentligen inte varför...tyckte väl synd om mig själv kanske..men det är inget synd om mig, så nu är jag glad igen.
'Denna blogg, som jag i skapandets skede, endast hade i tankarna att vare en målar-skapar-konst-blogg...den sticker iväg med mig och jag får lust att skriva lite vad som helst..
Jag saknar mitt keramikande, har inte kommit i gång riktigt i de nya lokalerna..måste rycka upp mig och åka dit!!! NU idag var jag på gymet..skitjobbigt..men skönt att komma igång...Ska försöka få arsulet ur vagnen och gymma tre ggr i veckan..sen är det körsång en gg i veckan och så keramiken..ja kära nån, jag kommer inte få tillfälle att känna mig ensam. Hoppas man blir pigg...för nu kommer GNÄLLET: jag är så himla trött....va ska vi skylla på?? Struman?? Eller den höga åldern, klimakteriet...hahahhah...den sitter där den sitter gnälltröttheten..Men det går la över..

Till våren hörrni, visst brukar man vara pigg då....när ljuset och fågelkvittret kommer...det blir bra'
Nu har jag börjat att vårbanta igen....igen...hålla igen..igen...och röra på mig...igen igen...I allafalla dag måndag...hihi.

7 kommentarer:

 1. Jisses, kära kusin vad du tar i när du hoppar rep. Jag blev totalt energilös efter ett tag och tittade bara på. Så här sitter jag och äter yoghurt med skivad banan för att orka ta mig till sängen litet senare.
  Ingen syrsa väl? Är Chou på utställning?
  Höga åldern, hahahaha....du kan du!
  Ha det urbra!

  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Ja tänk, min blogg har också ändrat karaktär med tiden :)

  SvaraRadera
 3. Heja...heja! Bra jobbat med gymet ju.
  Vet du att jag hälsade på din lilla mamma i dag...har hon sagt det? Jag var på Vesslan med alla 25 barnen och skulle gå tillbaka till skolan då jag såg henne. Jag presenterade mig och berättade att jag var en bloggkompis till dig. Gullig mamma.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj oj vad du skall hålla igång i vår, ja jag önskar dig lycka till med allt.
  Ha en fin dag/kramen

  SvaraRadera
 5. När du väl kommer igång, då tar du i ordentligt må jag säga...finns snart inga kvällar kvar i veckan!!
  Men du...ska det vara så här , när man kommer opp i den gyllene åldern...?? Att allt värker, man är trött, vill inte...orkar inte...inte var det så man hade tänkt sej det??!! Ska till tant doktorn i morgon, hoppas hon har både mirakelkur och mirakelpiller, men jag vet nog vad hon säger...ut och rör på dej lata människa...och då går jag...ut.
  Ha en bra tisdag, och hoppas din syster har med sej en...Chou hem!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Jag blir svettig och helt slut att titta på när du hoppar hopprep...arg ser du ut också...nu jäklars tycks du tänka nu har jag kommit igång kolla alla...
  Tror säkert att du kommer igång till våren med en massa ny energi....
  är syrran i Kina...jösses va spännande.

  Hoppas på en bra dag för dig efter nattens oväder skiner solen in i köket...

  SvaraRadera
 7. Vårbanta är det så det kallas? ;)

  SvaraRadera