fredag 17 februari 2012

Sportlov...

Ja nu är vi där..v 8 ( min 8:ta sitter löst så jag får slå i så hårt på tangentern' så självsprickorna ömmar) Sportlov indikerar ledigt...men icke för mig.Har inte så mkt timmar att ta ut, kompar lite på fredag just..Får se om en liten resa blir till?? Min inneboende son flyttar till Stockholm snart..det blir tomt, men jag är glad att han fått ett jobb...Precis det jobbet han önskat sig, kul!!! Klart att vuxna barn inte ska bo hemma hos morsan, det har varit ett jättetrevlig sällskap detta år...Lycka till käre son!!
Lyckan är stor när barnen har det bra..våra kära ungar..Först är de små och hänger mor i kjolen..sen ska de ut i livet...och då hänger mor dem i kjolen ( byxan)...Nej jag försöker att inte hänga..inte förmana, utan ge råd om de ber om det...men visst är man orolig, men det är nog bara av omtanke..Sa till min dotter som har två små barn, och hör hennes oro ibland...att den oron och omtanken hänger med heeeeeeeeeeeeela livet..Men vad vore livet utan barnen,så det är dock en angenäm oro...Att hitta boende i Stockholm, är inte lätt, det är dyrt däremot..
'Dagen idag...ja vad hände..inte mycket . Blir inget rim ikväll...hihi...
Jag kanske ska glänta på mina diktsamlingar snart..eller det blir kanske  ad morte...
Hade glömt nyckeln och kom inte in...Men det var ju lite bra med det, då fick jag hälsa på både mor min och mina barnbarn...i väntan på att nån öppnade dörren till mig..
En seg skön fredagskväll i tv:soffan..
Längtan till Sommar
I morn blir det trettioårskalas, då fylls trean här  på femte våningen med gubbar i trettioårsåldern...Skrattar när jag tänker på vad sonen sa, (då jag inte ville vara hemma här  på festen)...Men Mamma, vi är vuxna nu, vi ska inte festa som tonåringar..Jaha, det har jag inte fattat....Mina barn är vuxna..ha ha

4 kommentarer:

 1. Vacker prästkrage. Längtar också till sommaren nu. Vi har världsbästa sommaren här i norden.

  Grattis till gubben i trettio års åldern! Härligt när de hinner ifatt och går om morsorna:)

  Ha en finfin fredagskväll!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Haha..ja nog är de så där, först hänger de oss i kjolarna o sen hänger vi dem i byxorna...barn är ju liksom alltid barn hur gamla de än må vara:)

  Stockholm, ja där är inte lätt att finna bostäder, men jag hoppas han lyckats/lyckas. Kul när de får jobb o ändå roligare när de får jobb de verkligen vill ha.

  Kramiz o go lördag

  SvaraRadera
 3. Näe du...i mina ögon blir de aldrig riktigt vuxna, eller jo det blir de ju naturligtvis, men jag vill nog gärna vara med på ett hörn. Inte lägga mej, absolut inte, men veta och stötta. Fast jag frågar aldrig, säger de inget så är det väl så att mamma inget ska veta...fast hon kan läsa mellan raderna och i deras ögon!! Sen hör man direkt när det är läge att byta samtalsämne...*L*...
  Hade tänkt vara en bra mormor på sportlovet, men upptäckte att jag tagit fel på arbetsvecka, så jag är bara ledig en dag nästa vecka...får se hur jag ska ordna till det.
  Ha en bra helg vännen, har varken hittat hus eller greve än...men lugn...jag letar!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Barnen är ju de bästa som finns, oroa sig gör man fast man inte behöver å vuxna nä de blir dom aldrig.
  Skönt att du får någon extra dag ledigt.
  Önskar dig en fin helg/kram

  SvaraRadera