tisdag 14 februari 2012

Kärleksfull dag på jobbet...

Idag firades Alla hjärtans dag i "mitt" café..oh la la vilken aktivitet på ungdomarna..De diktade och skrev kärleksbrev, gjorde "kärlekstipsrunda". Skolans egna musikelever spelade live, underbara kärleksballader..Vi serverade kärleksmums med geléhjärtan, vitchokladmousse med chokladhjärtan..Utställning av skolans kreativa elever, i form av hjärt-hantverk, tävlingar och kärleksfilm på stora bildkanonen.Hjärtan och vackra utsmyckningar i hela caféet...Kärlekssånger har spelats heeeeeeeeeeeeeeeeela dagen...Love love love...En mycket lyckad dag!!! Roligt..
Fick hämta en vacker ros i blomsteraffären från min hjärtevän..
 Var hemma hos morAnita och   bjöd henne på en hjärtbakelse.. Vilken bra dag...
Sonen kom hem från Storstaden, glad i hågen...han har fått jobb....Vad roligt..

Nu får vi en lugn Onsdag på detta...och det blir inget fel med det..suck,,
Som Ni förstår mina kloka bloggvänner...man orkar inte med kärleksrus varje dag!!!


6 kommentarer:

 1. hjärtliga kramar tillbaka om du tyar med något mer efter allt firande på jobbet, vi firade med en chokladask på mitt jobb och var glad för det, sov sött kramis

  SvaraRadera
 2. Här kommer också lite mer hjärtan flygande in till dig genom dataskärmen....
  Må väl och ha det så gott. Kram kram

  SvaraRadera
 3. Så mycket roligt du har haft för dig idag! Härligt!
  Njut av rosen och sov sött!

  Hjärtedagskram!
  Karin

  SvaraRadera
 4. Så gulligt och mysigt ni hade det igår!! Mycket kärlek blev det...eller omtanke...eller vänskap, huvudsaken man bryr sej om varandra, som alla andra dagar också förstås!!
  Å onsdagen gick fort...vet inte om nån stal några timmar där mitt på dagen, för nu är det snart kväller igen.
  Menar du att du suttit på bänken vid "min" damm?? Herre gud, trodde knappt folk hittade dit...Å jo, det ligger ett hus i närheten av kvarnen, den gamla mjölnarbostaden är det egentligen. En tjej i vår ålder bor där, och det var hon som öppnade för mej igår. Sen talade hon om att all mark runt kvarnen är hennes tomt...kändes lite pinsamt att kliva runt där, trodde ju att allt tillhörde kvarnen. Men så var det inte, bara själva kvarnen tillhör Hallsbergs kommun, och det var förra ägaren som skänkte kvarnen till kommun, men de "glömde" att fixa väg dit...så nu håller hon på och kollar om hon kan få köpa tillbaka kvarnen. Det är ju ändå hon som sköter om den och har koll på den.
  Ha en bra onsdagskväll vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera