tisdag 28 februari 2012

Vårbantat



I dag med..äsch inget beständigt.Varit och tränat och ätit nyttigt.Köpte en låda soppåsar sopp-påsar med soppa i alltså. Sådan där äcklig soppa man blir mätt men smal på...
.Men i morn, ska jag hälsa på en väninna som
skulle bjuda på råtårta...hm det blir spännande...inte gjord på grädde utan annat?? Ja jag vet inte alls...
Idag kom syrran hem från Kina..Ingen Chou, för hon fick inte tag på nån...tack för det..
Jag gillar djur, men inte små stackars syrsor som sitter instängda i för små burar...De får hålla sig i Kina..I Kina äter de allt..Syrran visade foton på tusenfotingar och uppspäkade ödlor, grodor, skalbaggar som såldes på marknader, för att friteras och ätas...uhlk!!
Jag fick en fin sjal i present, syrran älskar att köpa presenter ( den köpte hon i en shop på Arlanda) och en födelsedagspresent....fyller inte än, fyller rätt jämt, men vi ville båda låta mig öppna presenten idag...En jätte vacker Kanin...översållad av vackra glittrande guldstenar....mkt vacker..man kunde öppna den och ha saker i....En symbol tyckte syrran...hm, kanin...,men om man har lite fantasi och lägger till ett a, så är det mitt namn, lägger dit ett r, tar bort ett n...Fin är den i allafall...tack söta syster..

9 kommentarer:

  1. Usch, strunta i bantningen och njut av allt gott istället.
    Hälsar en som verkligen borde njuta mindre.
    KRAM
    Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sptio! Har du hört talas om den dieten?
      Små portioner, ta inte om! Man kan äta allting men i måttlig mängd. Drick vatten och du går ner i vikt. Litet rörelse på det till så blir du smal som en vidja:D.
      Håller med Eva, njut istället!

      Kramar och grattis till Kaninen!
      Karin

      Radera
  2. Fin presentkanin:)), tur att du inte fick en bur-syrsa!
    Jag tror nog många blir trötta på våren, inte pigga. Jag hoppas du får mera energi och känner dig piggare, det är inte roligt att vara trött. Kanske du är lite stressad, då brukar kroppen säga till!
    Beundrar dina tavlor!
    Krama
    Ann-Mari

    SvaraRadera
  3. Who vilka häftiga grejer du fick. De lär inte stå varje hem inte!! kul med lite saker som "inte finns i varje affär".
    Den där marknaden lät lite främmande...fniss. Urk.

    Så du fyller jämt....oh när hände detta tros?
    Jag fyller i morgon, hur ojämt som helst, inte en siffra är jämn:)

    Kramiz

    SvaraRadera
  4. Jag är nog lite besviken...ingen Chou...på slutet var det lite skräckblandad förtjusning när det gällde honom. Men du har rätt, de ska leva i frihet.
    Fina presenter!! Sjal...har jag sällan, men det är rackarns tjusigt på andra människor, framför allt kvinnor då...*fniss*...där får jag nog lära om, det piffar opp. Å kanin...en riktig goding, kanske till lite påskgodis framöver...?? Nej visst ja, det kanske inte var så bra i slankhetens tider...Jag har nog försökt det där med soppor också, men nja...det gick ju sisådär...tröttnade ganska fort. Fast jag vet vad tant doktor kommer att säga om ett par timmar...gå ned i vikt!!
    Ha en bra onsdag, den har i alla fall börjat med helt underbart väder!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  5. Usch, fy , STRUNTA i bantningen och njut av det goda.
    Hälsar en som njuter alldeles FÖR MYCKET.
    Kram
    Eva

    SvaraRadera
  6. Oj en sån glittrig vacker kanin, en kärlekspresent från din syster...så vackert.
    Tack tack för din omtanke om mig,
    känns så skönt när man blottar sin smärta och får så mycket värme och kärlek och omtanke tillbaka...
    så ubderbart med bloggvänner.

    Puss på dig.

    SvaraRadera
  7. Kaninen var jättefin och ett betydligt bättre djur att ta med sig till dig än chou!
    såna där soppor har jag stoppat i mig sen före jul när det var på gång att jag skulle opereras. Då MÅSTE man nämligen äta sådana i 14 dagar innan och i 2 månader efter. Nu blev det ju ingen operation, men jag tänkte att jag skulle försöka äta sådana ändå - och det går hyfsat bra. Utom en del som bara smakar kemikalier och är så äckliga att man vill spy! Usch!!

    SvaraRadera
  8. Jag köpte något sånt som man skulle göra drinkar av när jag arbetade. Bekvämt att ta ett glas när man kom hem på kvällen tänkte jag. Det var så äckligt att jag inte fick ner det. Försökte frysa det till sorbet, men smaken trängde igenom i alla fall. Hellre rund och glad....
    Kram
    Kerstin

    SvaraRadera