torsdag 3 mars 2011

Award!!


Vad glad jag blir...min bloggkompis Nettan på Bloggen, Blommor, bin & vin, har gett mig en så fin AWARD!! Tack tack söta Nettan!!
Fem saker Ni inte vet om mig:
1. Gillar inte att prata högt inför okända människor, är ganska blyg egentligen. Men när jag påpekar detta är det ingen som tror mig, så jag döljer det väl...
2. Som barn ville jag bli skådespelerska. Skrev egna små pjäser som jag själv spelade upp i hallspegeln när jag var ensam hemma. Gjorde alla roller själv, och gick verkligen in för det.
3. Är lite slarvig och hatar att städa. Hatar att ha stökigt omkring mig så det är en kamp innan jag sätter igång och då städar jag frenetiskt...sen får ingen stöka till för jag hatar ju att städa om..
4. Är färgfixerad..kan inte blanda i hop färger som är fel för mig..har jag grön diskborste till gröna gardiner, typ...bryter gärna med turkost och rött..kan inte sätta på mig kläder som inte matchar, och då vill jag gärna bryta med nåt som sticker ut..
5. Telefonklottrare, ritar gubbar med svart tuschpenna, medan jag pratar i telefon.

Jag vill skicka min Award till alla mina bloggvänner...
Ska jag försöka välja ut fem denna gång, måste jag sova på saken..
Kram och godnatt...puss också............

5 kommentarer:

 1. Grattis till Awarden och ha en riktigt skön helg

  SvaraRadera
 2. Grattis till awarden. Jag är inne här som hastigast svårt när man har besök av småfolket.

  SvaraRadera
 3. Trean och fyran...där är vi lika. Grattis till awarden!

  SvaraRadera
 4. Awarden är du väl värd, det är så roligt och intressant att läsa dina inlägg! kramar nettan

  SvaraRadera
 5. Grattis till awarden, kul att du fått en så fin uppmuntran!
  När jag läste ditt inlägg om dom 5 sakerna så skrattade jag i mjugg för mig själv. Det är egentligen inte klokt vad man berättar på bloggen. Ibland är det sånt som man i vanliga fall inte pratar högt om och ibland om sånt som man tror att andra redan vet om en och ibland, som nu, saker du tror att ingen vet! Men trevligt är det!!

  SvaraRadera