tisdag 22 mars 2011

Konstnärinnan????...hjälp

Foto: Orman= skog på Turkiska


Låter....rätt gulligt men jag höll på att sätta teet i halsen när jag läste mailet med affischen som min Kära Kusin Vitamin gjort...känns så kravfyllt...vem är konstnärinna, när är man konstnär..Vi hade den frågan uppe på konsthistorietimmen på skolan..Konstnär är man när man visar upp konst och någon kommer och tittar på den...typ så...men något mer var det också, det har jag glömt. Är livrädd för att visa min konst men gör det ändå for det är så kul...är rätt blyg och känner mig lite utlämnad, samtidigt är det jättespännande och peppande..och att sälja, känns så skoj..så, det är bara att svälja blygheten och köra på och leka konstnärinna...Men vet ni, jag är skitnervös...fast det inte är på Liljevaljs...ÄN!!! hahahhahahha..
Hade 39,2 i går kväll och är där nu igen..så om jag svamlar så är det hallucinationer igen..sketans flunsa ge dig iväg!!!!! legat hela dagen, seg som kola..men i morn ska det va bättre..
Solen är bra underbar...ska bli kul att komma ut sen, och se alla vårtecken..
Kram

11 kommentarer:

 1. Söta konstnärinna, du är ju det!
  Önskar jag hade tid och möjlighet att kvasta över havet för att titta på dina tavlor men...
  kan du inte ta bild och lägga ut dem på bloggen?
  Gick du inte till grannen med förkylningen?
  Var rädd om dig, ta en varm halsduk på dig och kryp ner i sängen.
  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Nån gång måste man, det blir bra tror jag!

  SvaraRadera
 3. Men jädrans har du så hög feber ???
  Då skulle jag nog yra omkring och inte veta vad jag gör.
  Kanske dags att ta kontakt med doktorn och se om du kan få någon hjälp inför helgen...

  Kommer det inte att bli svårt att skiljas från dina tavlor??? Jag skulle få ångest...det måste ju vara som dina små barn ????

  Tänk om jag var så modig som du att jag vågade börja med en bok som jag drömmer om....lade ut några av mina dikter igår...vad tycker du????

  Krya nu på dig vännen!!!!

  SvaraRadera
 4. Med den klass du har på dina tavlor, behöver du nog inte känna dig nervös.
  Gillar dem skarpt!
  Krya på dig så du kommer ut i vårsolen!
  /SA

  SvaraRadera
 5. Om alla runt omkring dig tycker att du är en konstnär är det bara att acceptera det!Du är bra mycket mera konstnär än alla de underliga varelser man träffar på med sina "installationer" Du har verkligen hög feber. Kanske dags för ett samtal med doktorn?
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 6. Attans också, att jag inte läste innan jag var in till den stora staden...hade nog behövt försett dej med lite hirkum pirkum...nå´n häxbrygd hade jag väl kunnat blanda ihop!
  Jag tycker du ska vara stolt över benämningen konstnärinna. Det är som med musik, det finns ingen rätt eller fel utan det är upp till betraktaren (lyssnaren), och alla har vi olika uppfattningar. Jag tycker du målar tavlor som tilltalar mej, och vad jag förstått här på bloggen så är det fler som tycker så!! Bara du snart kommer på fötterna igen så ska du se att resten ordnar sej!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Du ville smaka Troika? Maila mig din adress!

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Ja men du, som jag har vårkänslor. Jösses!!! Det börjar sticka upp lite grönt i de första odlarkrukorna och snart ska alla fönster putsas. I helgen ska jag köpa påsklilja i kruka och binda dörrkrans av björkris. Du förstår, jag har vår i kroppen och då kan jag inte låta bli att pyssla. Hihi.

  Ska du ställa ut tavlor alltså? låter spännande!!! Berätta mer!!!!

  Kram Madde

  SvaraRadera
 9. Goddagens Konstnärinnan!
  Hoppas att du är feberfri i dag. Gud så stort att få hänga sina tavlor på salong.

  Tack för din award men just nu har jag fullt upp och hinner inte med att skriva om mig själv mer än ett litet inlägg. Så då kanman få beskåda din konst under Kristihimmelsfärdshelgen. Blir det på Tysslingerundan

  Krya på dig och akta dig för Rigmors häxbrygd.

  annika

  SvaraRadera
 10. Hoppas att du mår bättre nu!!!

  Kramar

  SvaraRadera
 11. hej sjuklingen, hoppas att du blir feberfri nu till utställningen, och bara har lite rampfeber det kommer att gå bra, jag minns tydligt hur nervös jag var 2006 när jag var på två ställen
  ville helst spinga och gömma mig, men jag dog inte det blev tvärtom väldigt lyckat,
  önskar dig lycka till kramen

  SvaraRadera