lördag 19 mars 2011

Det sket sig...


Foto: Bytte bild av nån konstig anledning......detta är min pappa och jag!!Hostat hela natten och vaknade med feber....ingen lunch med mor och syster, ligger hemma i soffan och..kom just på några sanningar...
1. Hatar att vara sjuk, blir gnällig och sur..tycker att livet är skit när jag inte orkar som vanligt..och är inte positiv i detta läge..
2. Är positiv och glad för det mesta annars..försöker se livet från den ljusa sidan. Har gått igenom stor sorg då jag miste min kära man för 10 år sedan.
Träffade honom då jag var 17 år och vi levde ihop i 25 år...han var en mkt charmig turkisk man. Väldigt snäll och omtyckt.. Träffade honom på den goda tiden, då de mörkögda charmtrollen kom till Örebro...Han var en mkt duktig snickare och byggde Almbys snyggaste hus till mig..
3. Tyckte inte om min svärmor!! Hon var en bestämd härskarinna...en riktig skitkärring kan jag säga....lade sig i allt, och när hon kom på besök, stannade hon typ 4-5 månader!!! Kräks...
4.Är ganska förvirrad och glömsk...blandar ihop namn och datum och telefonnummer...men har koll på läget när det gäller...tror jag i allafall...
5. Är nog rätt bekväm, gör bara det jag har lust till och hatar att städa...klart med stora undantag så går jag ju och jobbar och sköter städningen i mitt hem...men föredrar att pynta och styla, istället för att damma och torka golv..
6. Har lätt för att komma på att göra saker precis då jag ska iväg någonstans....vilket orsakar stress och att jag nästan kommer för sent, eller prick i tid..
7. Livrädd för ormar...och småkryp..typ spindlar och ´tvestjärtar...
8. Annars en stor djur/naturälskare som drömmer om ett hus på landet där jag kan ha katter, höns och hund!!! Växthus ingår....

Skickar nu denna utmaning vidare till: Håll i er!!
Vänta..måste kolla igen...
Kan erkänna att jag inte vet hur jag markerar och får bloggen direkt om man klickar på den!! Ska lära mig..Kerstin på Ölandsvindar
Karin på Pettas Blogg
Ulrika på Ulrika syr
Therese på Huste vid ån
Annika på Ditten och datten
Marie på Tekla Maräng
TecknarTina...
4U2
Osloskånskan


7 kommentarer:

 1. Utmaning? Har du blandat mig med nån annan? Hej hopp iallafall!

  SvaraRadera
 2. Karina,
  tydligen är det ett släktfel det här med förkylningar, ligger i sängen och är schnubig jag också...hostar och febrar. Tar tag i sanningsutmaningen litet senare. Tack för att du vågar veta mera om mig!:)
  Krya på dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tjooohooo...du gjorde det...underbara du nu fick jag lite mera på "fötterna" om dig...gillar dig ännu mera...
  Du är ungefär som jag hade tänkt mig...absolut...men jag visste ju inte att du var gift me en från Turkiet...spännande, nu förstår jag att din dotter bor där och jobbar där...spännande.
  Du verkar vara en färgstark människa...som som mig inte riktigt gillade svärmor hahahahaha...
  Kan ju ha svårt fortfarande....hjälp..

  Ha nu en bra kväll och krya på dig...du kanske har råkat ut för vintermalaria?????

  SvaraRadera
 4. Spännande sanningar, sen fick jag nästan hicka, har du också bott i Almby?? Nu tror jag att vi har mer och mer gemensamt...
  Förbaskade flunsor som kommer så här års, verkar ihärdigare än vanligt. Det är nog bara mannen här i huset som vägrade lägga sej, en kväll låg han...jag har hotat med att det kommer att straffa sej en vacker dag, att inte lyssna på kroppen.
  Krya på dej nu, och kolla in månen ikväll!! Stor om en hel ost på himlen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Trevligt ! Intressant ! Mera !

  Ha en trevlig Söndag och krya på Dig. Läs Rigmor bloogsvar från mig, där finns det häx-brygder som botar,kanske.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 6. Ok. Här kommer 8: 1-lat, 2- mörkrädd, 3-dålig minne för namn, 4- minns mycket ända fr barndomen, 5- kan ej sjunga, 6- kort stubin och 8- behöver sova mer än 6-7 timmar/natt.
  Ha en härlig söndag!

  SvaraRadera