tisdag 8 mars 2011

tänkte skriva onsdag....


Hela dagen har jag trott att det är onsdag..Nog för att veckorna går fort, men inte så kanske.Vill att det snabbt ska bli fredag!! Gillar helger ser'ni! Sovmornar, som man inte längre sover på, men känslan att ligga kvar i sängen, sträcka sig efter boken och inte stressa upp...det gillar jag..att vara uppe lite lite sent och känna sig avslappnad...inte stressen att man måååååååååååååååste upp till jobbet...Var så sketans trött idag på jobbet...Min kollega var lika trött, trots, fastän hon är 20 år yngre än mig..vi är så skittrötta och nästan fnittriga av trötthet..tänker bara på att få gå hem och sova.
Kvinnodagen och min namnsdag idag..och semledagen...några roliga (o)manliga kunder grattade mig idag....Trodde ju de menade på min namnsdag, heter ju Siv..men de menade på Kvinnodagen.....Dessutom hade jag glömt att köpa hem semlor idag..PÅ SEMLEDAGEN..hahhah vilken miss!!! Inga semlor i caféet idag...och dessutom heter jag Ethel också..och det vet inga kunder heller...Siv-Ethel..vad tänkte mamma på???
.........la mig i soffan efter jobbet....TUR att syrran sms:ade om att träna...gick till gymet..tränade halv hårt och blev pigg....kom hem och fick ett telefonsamtal som jag blev pigg av...en energivän..Tänk vissa personer mår man så gott av att prata med...och vissa blir man trött av...energitjuvar?...eller? Den som ringde idag, var en uppiggare...alltid glad att prata med den vännen!!
Ja sant Rantamor...Nu får jag lov att rycka upp mig och måla lite igen......inte gå och skrota och gnälla på skitaxeln...Ska ju hänga lite tavlor på en invigning av ett Café i Stockholm, nästnästa helg...jag är dragplåster..he he..Hoppas jag får sälja, för det är ju så kul..
Har börjat med Itrim dieten igen,..bara pulversoppa..och träning...gick ner 7 kg på det, men lyckades gå upp fem av dem..det var inte svårt...vill ner igen..det går lätt!!
det svåra är att behålla vikten nere...Gillar mat och kaffebröd..gäller att röra på sig ja!!
Eller så är det bara så här, man har en trivselvikt, och då får man trivas med den...ok..som min dotter sa...du är så fin mamma!! Precis lagom fet..

7 kommentarer:

 1. Ja du tänk att vi aldrig är nöjd med vad vi väger...så konstigt...men vem vill vara överviktig och känna samvetskval..??

  Här kämpas det också....hitta midjan till sommaren....

  Tjingeling.

  SvaraRadera
 2. Det är en tröst att man inte är ensam om att söka midjan som försvann:D. Midjan, var är du?
  Karinkram!

  SvaraRadera
 3. Men att man aldrig kan vara nöjd...alltid lite för mycket runt midjan.
  Kul med utställningen, hoppas att den blir lyckad.
  annika

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du ska ha en utställning. Vilket cafe är det? Namnge ifall jag befinner mig i det kungliga man kan ju aldrig veta.
  Ja detta med att hitta midjan till sommaren nä... det har jag gett upp. Den har gömmt sig bland alla bilringarna och de är alldeles för många. Så att kriga mot dem är som att kriga mot Kadaffi.

  SvaraRadera
 5. VA? Har vi träffats? Det ser ut som du och jag på din bild idag. Skämt åsido. Man mår bäst om man inser att man inte kan se ut som en tonåring hela livet. Lite extravikt är dessutom nyttigt för benstommen.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 6. Ska du ha en utställning!? Kul!!
  Eftersom jag är tjock - riktigt tjock - och under alla år kämpat med det, så känns det riktigt skönt att blivit Äldre (=gammal) så ingen längre bryr sig! :-)

  SvaraRadera
 7. Säger som de andra, att man aldrig kan vara nöjd!! Men det är när det gått över från trivselvikt till att inte vara trivsel...som det ställer till bekymmer här!! Å jag har absolut ingen annan än mej själv att skylla på, tuggar och äter för mycket och för onyttigt i förhållande till hur mycket jag rör mej, så enkelt är det!
  Kan det vara vårtrötthet alla drabbats av?? Fast jag har alltid trott att man ska bli pigg på våren, men jag känner också att jag levt som i ett töcken en längre tid. Får hoppas på mer energi nu när solen tittar fram mer och mer!
  Ha´en bra onsdag, och du, idag ÄR det onsdag!!
  Kram

  SvaraRadera