fredag 4 mars 2011

Trevlig helg!!Idag efter jobbet..tog jag en promenad hem till mamma...syrran hängde på..Vi köpte tulpaner och ansiktskräm till lilla mamma. Som är en fåfäng dam "trots" sina 87..hon fyllde nyss..Ansiktskrämen var fiiiiiiiiiiiiiin och dyyyyyyyyyyyyyyyyr, så hon blev mkt nöjd.Mamma gillar krämer, hon har en hy så persikofin och nästan inga rynkor. Vi döttrar smickrade och sa att hon ser inte äldre ut än 65..det var kanske att ta i, men morsan var glad!!Vi råkade titta in på Lucullus kondis, för att köpa en semla till mamma..."Jag ska ingen ha, sa jag..inte jag heller sa syrran....suck, när vi stod där och såg semlorna..ja då köpte vi tre........................Så goda de va..skiter i LCHF...och alla dieter just nu..Börjar på MÅNDAG!!!
Hos mamma ja, var det mkt prat och kackel", och så peelade vi våra händer...med kaffesump..och vet ni, det funkar..man tar Kaffesump,( bryggkaffesump tog vi)...gnuggar in det i händerna, tvagar dem liksom..och sköljer bort..Händerna blev jättemjuka...sant!! Syrran hade peelat hela kroppen med kaffesump, och blivit jättemjuk, sa hon..Undrar om jag ska prova ikväll....ska ju på Ålandskryssning i Morron!! Kanske man blir lite brun också...he he doft av kaffe är ju gott...
Pappa och jag och mina 2 systrar ska dela HYTT...Snarkvarning!! TAR MED ALLA ingredienserna, öronproppar, näsvidgare och snarkskena...hhahahha tandskenan skiter jag i tror jag!!
Ja, det kommer bli så kul!!
Nu ska jag ta en kopp te och en god macka av det Goda brödet jag köpt i Jeremias Bageriet!!

Önskar Eder alla en god helg!

6 kommentarer:

 1. hej min vän, nu tycker jag att du verkar lite piggare vad roligt, och lilla mamma, åren går men jag tror vi blir lika (fåfäng) när vi blir gamla för vi är ju lika inuti, även om skalet ändras. kaffesumpsmetoden billigt o bra, först en fika sen en skönhetskur på det..
  ha´re bra på böljan / kram

  SvaraRadera
 2. Ska nog testa den billiga kaffemetoden :)
  Underbart med en mamma som är så pigg. Hon liknar min kära svärmor...med krämer och allt.
  Hoppas att det blir en lyckad resa tillsammans med far och systrar.
  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Snyggt kakel! Kul att ha en så pigg mamma. Ha en skön helg! Kram

  SvaraRadera
 4. roligt med en så pigg mamma, bra med lyxiga krämer, super....kaffe fungar oxå förträffligt iaf på utsidan...fniss
  ha en härlig kryssning och njut av god mat o dryckkramar

  SvaraRadera
 5. Saknar min mamma så när jag läser om din. Min älskade också dyyyy...ra ansiktskrämer och hade en vacker och slät hy!
  Jasså du har varit på kryss! Hoppas att du hade det kul. Din kaffesump medod har jag hört talats om. Jag ska nog ta o prova den nu också. Undrar om den duger på fötter oxå. Vad tror du.

  SvaraRadera
 6. Tänk ändå, att min pappas lillasyster fortfarande är så ungdomlig:D. Ge henne en kram från mig!

  SvaraRadera