fredag 11 mars 2011

Fridagar...så skönt


Fredagar är så goa, på något vis går det så lätt allting..Dagen idag, på jobbet gick som en dans!! Disco! Skitaxel mår mkt bättre!! ( handlar inte om nån vän eller så) utan min egen axel..ha ha.. Tack snälla sjukgymnasten Lilian, med dina vassa nålstick!! Jag gillar Lilian..hon är så god. Och trevlig, skulle kunna vara min vän faktiskt, fast hon sticks!! Lätt att prata med och ha förtroende för..En sådan kvinna man gillar att träffa..harkel', till skillnad mot vissa läkare som jag inte alls har förtroende för....förresten undviker jag läkare, kanske just för det!! MEN det finns undantag!! Solklart..
Sol ska det bli sade de på min tv...ska bli skönt i helgen..ska ta min lilla bil och köra några mil, typ 16, till min snälle vän i Ombergstrakten!! Ska taga med min kamera och se om jag kan fånga några soliga strålar..
Idag efter jobbet besökte jag lilla mamma. Hon låg och vilade på sängen..Hon är i vilåldern säger hon. Hennes Radio pratar i köket, och tulpanerna blommar fint kvar sedan hennes födelsedag..På med kaffepannan, och lite semla till...Mamma har ingen lust att laga/äta mat. Hon äter hellre godis..och Pizza..Hon har ingen lust att städa så mkt längre..och det beror såklart på åldern, vilåldern. Suck vad skönt. Jag tog med en stor kasse tvätt hem till mig, efter att jag tagit några varv med hennes dammsugare...inte särskilt dammigt var det heller...Men i alla fönster finns så vackra blommor...Dem sköter mamma så bra..Pelargoner av olika slag. Och hur kan julstjärnorna blomma än hos mamma??..Hon pratar nog med dem.
Mina egna blommor, ja de har liksom ingen lust..beror nog på den torra luften i denna nybyggda lägenhet, eller att jag inte pratar med dem ett enda ord..ska skärpa mig..
På fotot: en av mammas blommor...
God helg!!

7 kommentarer:

 1. Hatkärlek? Jag testar en TNS-apparat som ger mig stöttar i ryggen. Skönt efter en stund :)
  Var med och anta min utmaning förresten!

  SvaraRadera
 2. Go´kväll Karina! Det skulle vara roligt om du efter ditt Omberg-besök berättar vad du ser av Vättern och hur den ser ut från andra sidan.
  Min "spaning" i dag ger mig en föraning om att sjön håller på att gå upp. Det är otroligt hur ismassorna har rört sig och hur mycket öppet som ses från den västra sidan.
  Ha en trevlig helg/utflykt! /SA

  SvaraRadera
 3. Japp...jag utmanar 4U2!! Ska niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vara med Kolla hennes blogg!! Jag gör en djupdykning i garderoben...typ 15 år tillbaka.......återkommer!! Puss.

  SvaraRadera
 4. Sv: vad roligt om du är med, det behöver inte vara ngt märkvärdigt, kanske låna min bild om du vill. Det är handlingen som räknas.
  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 5. Vackert väder här också! Ska jag satsa på tubkikaren eller kameran? Orkar inte bära båda.Kanske ska ta en kikartur och en kameratur.När jag kommer i gammelmammaåldern ska jag också äta precis vad jag vill utan hämningar.Fast min mamma är väldigt noga. I går ringde hon och hade ätit potatismos med broccoli i och rökt makrillfilè. Allt hade hon lagat själv. Vet inte om jag kommer att vara så duktig när jag är 89.Den som lever får se. Trevlig helg!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 6. Kul att du känner dig pigg och glad så här till helgen! Kan det bero på glädjen att få göra något annat att jobba kanske!?
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 7. När jag läser ditt inlägg så ler jag, visst fick du sol idag på din lilla resa!!
  Kan nästan läsa vemod mellan raderna när du skriver om din mamma. känner så väl igen det, min mamma har också kommit till "vilåldern", det är rent men ändå inte som hon hade det förr. Tänker så mycket på hur det ska bli den dagen man kanske måste bestämma åt henne att hon inte klarar av det själv längre...Är det då man blir mamma åt sin mamma??
  Ha´nu en riktigt skön helg och ta hand om din skitaxel också!!
  Kram

  SvaraRadera