torsdag 10 mars 2011

Oj..kvällen försvann


Nu blev det kväller...fort som attan och måste ju sova nu!! Är så underligt,att kvällarna går så fort..jag hinner inte med dem! Idag efter jobbet, tänkte jag smita direkt hem till Ines, mitt lilla 1,5 åriga barnbarn...men syrran hindrade mig. NU ska vi träna tyckte hon! Hon skulle ut med arbetskamrater och dricka öl och ät fet mat ikväll...så då skulle hon träna innan..hha h ah vad roliga vi är, vi kvinnor..Lurar oss själva. Men jag hängde på, inte kunde jag vara sämre. Det gick segt må ni tro..Vi stod där hela tantaskaran och var väldigt sega..typ 10 sega kärringar med bilringar. Men kämpande damer!! Skrattande damer, och glada!! Det är så kul, vi sitter alla i samma båt.En och annan man har vågat sig dit, det är modigt. Kändes bra efter träningen...tack syrran du är bra som peppar mig!!
Snöregnblaskblåst..huvva vilket väder.. Men snön smälter så fint, och det porlar så fint i stadens brunnar..
Hemma hos lilla Ines hela kvällen..Hon är så ljuvlig!! Möter mig med öppna armar, trycker sin kind mot min ..och jag bara dööööööööör av lycka!! I kväll badade jag henne, satt på pyjamas och matade välling..Hon somnade sött i min famn..Nu är jag påfylld med glädje och kärlek...Goá barn!!
Minns min farmor!! Hon var en underbar kvinna. Vi barn var där hos henne hela sommaren. Fyra kusiner fulla med bus. Nu förstår jag att det måste varit roligt för henne, att ha sina barnbarn där..Hon grät när vi åkte hem, stod och vinkade i Pilbo..
Farmor Emma på bilden...Mysiga farmor min..

Godnatt sov så gott!!

6 kommentarer:

 1. Väldigt fin och mysig bild på din farmor.

  SvaraRadera
 2. Så härligt med tantadoror som försöker ha roligt medan bilringarna försvinner. Sådana är vi, tar vara på dagen och stunden. Lika med barnbarnen,de allra käraste. Jag har två pojkar, Timothy 9 år och Wilhelm 8 månader.
  Härlig bild av din farmor!
  En skön dag önskas!
  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 3. Det e underbart med små telningar!! Önskar det vart närmre till systerdottern ,hon är i typ samma ålder,myyyysigt!Saknar min farmor jag med ,hoppas man blir så bra som dem en dag,hehe!!Tack för kommentaren!Det värmde!Har knappt gjort några porträtt,intye hellikt men det får duga,haha.Det var iaf roligt att måla lite igen och det är huvudsaken!Ha en trevlig helg!kram kram =)

  SvaraRadera
 4. Du skriver så fint och lyriskt om både ditt barnbarn och din farmor!

  SvaraRadera
 5. Va´söt hon var din farmor!! Sen blir jag lite extra hjärtnupen när jag ser att hon står och planterar om pelargoner, säkert sådana som har många år på nacken som hon sparat och sparat. själv har jag aldrig träffat min farmor, hon var död långt innan jag föddes. Mormor hade jag däremot, krutgumma som på äldre da´r började läsa engelska och sen resa!!
  Barnbarn är ju livets krydda!!Ohämmad kärlek, äkta glädje.
  Ha det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nästan exakt så där såg min mormor ut. Likadan klänning och likadant förkläde. Samma frisyr och kroppsstorlek. Vilken underbar bild!
  Jag längtar efter barnbarn men jag hoppas att de dröjer. Min äldsta är 17 år. Jag har en brorsdotterdotter som heter Miou. Hon är 3 månader - ljuvligt!

  SvaraRadera