onsdag 2 mars 2011

Söttsugen....Idag....onsdag..flöt på som bara attan..den gick fort denna dag..Full rusch på jobbet..var idag så sugen på kaffebröd, precis som ett knark..Ju mer jag tänkte på det ju svårare var det att motstå...det slutade med att jag tryckte in en morotskaka..efter lunchsoppan...fick sen så dåligt samvete, men ännu mer sug efter semla och bulle...en söttisdag helt enkelt...

Besökte sjukgymnasten för första gången idag. Gillade henne..vi fann varann och pratade om allt...inte bara krämpor...Hon sade att mina muskelfästen var påverkade, att det kom ifrån nacken och berodde klart på statiska rörelser..kotor i nacken som ligger i kläm, påverkar axlar och går ner i handen......Fick akupunktur, shit vad det gjorde ont..men känns nu lite bättre i skitaxeln..ska dit nu 2 gr i veckan...och har förhoppning att det kommer bli bra!! Och med det kommer livsgnistan att börja glittra igen :-)...Vill måla nu! En massa nakna "formiga" damer..
På keramiken i kväll, hade vi jätteskoj..Har köpt ny lera med mkt chamott i..Jag gillar att skulptera, av svart lera gjorde jag en naken dam som satt böjd, höll i något..ett barn eller katt...?? ja det blir kul att se vad det blir efter bränning.-
Intog endast en apelsin, trots att suget efter semla kvarstår...
Läste om LCHF- på nätet..verkar vara en givande metod..Ska prova på den nästa vecka..Efter kryssningen till Åland och smorgåsbordet..

9 kommentarer:

 1. Så kul att du tittade in på min blogg, ska titta runt här också!
  varm hälsn fr Tina på Hönö

  SvaraRadera
 2. Läste i din blogg och såg att jag inte var in till dig igårkväll, det är nog vintermalarian som får mig att bli glömsk, men jag var så trött och håglös igårkväll.
  Jasså du ska på kryssning till helgen, d var då ett jädrans rännande på dig *skratt*...
  Vilka vackra svanar du har fotat...den som visar rumpan var riktigt kul.
  Va kul att du får hjälp med din skitaxel, hoppas nu bara att du blir bättre också, så att du kommer igång med ditt målande.
  Väntar med spänning att se nya alster av dig.

  Ja LCHF är nog säkert inte så dumt...vi kör ju med GI och det är ju ungefär samma sak...eller????

  Ha d så gott. Du måste nog besöka en drömtydare tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Några semlor är ju bara förrätten inför smörgåsbordet som väntar...
  /SA

  SvaraRadera
 4. Detta j-vla sötsug rent ut sagt!! Å varför blir det alltid värre framåt natten...*fniss*? Enda fördelen med att det slår till ibland är att man rensar skafferiet i jakt på något gott..allt gammalt åker ut av bara farten.
  Skönt att det kändes okey med sjukgymnasten. Fått akupunktur ett antal gånger och jag tror att det är värst först, sista gångerna somnade jag.
  Musen är nog en mus, jag tror att råtta är större. Förhoppningsvis är det en mus som vill bo utomhus...
  Nu ska jag ladda för ett maratonpass på jobbet, börjar 14.30 och slutar 10.00 i morgon, sovande jour, har inte betalt mellan 02-06, hur urbota dumt som helst. Lika dum är jag som går på det...
  Ha det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad fint att du hittat hjälp mot det onda i axeln! Inte så fint att fresta med bullarna dock; jag hade så sett fram emot att baka fastlagssemlor til helgen, men mannen har slarvat med kosten och efter att i ett års tid klarat sig utan insulin har nu sockervärdet stigit så högt att han började en Cambridge-påse kur i måndags. Igår åt jag en liten skorpa när jag satte mig bredvid honom, och han sa "fräckt!" - tror att det skulle vara ännu fräckare att baka bullar...får väl smyga iväg med tjejerna på konditori ;-)
  Njut av kryssningen!

  SvaraRadera
 6. Tjena bruden! :)

  Vad bra att du fått behandling för "skitaxeln" !
  Hoppas verkligen det hjälper.
  Du har en award att hämta på min sida, om du vill!

  SvaraRadera
 7. Ja, du här har du en som är fikasugen. Ojojoj så gott det där ser ut. jag slår mig ner en stund och fika tillsammans med dig. hoppas det är okej?
  kram kram
  Madeleine

  SvaraRadera
 8. Jag skulle hellre välja semlan än LCHF. Särskilt efter vad som stod i tidningen igår. Fast det är väl ok om det inte är så långvarigt, Lchf alltså.

  Jag gick en keramikkurs för åratal sen. Det var jättekul. Fast mina grejer blev inte så fina, jag har två lite sneda lampor som jag använder jämt. Fast dom är sneda är jag jättenöjd ;)

  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 9. pst, tror mera på GI-metoden. Hjärnan mår inte bra utan kolhydrater.
  ett litet tips, bara
  från en bagarkusin

  SvaraRadera