onsdag 9 mars 2011

ja nu var det Onsdag...


och den gick fort...inte än slut, but near by!!
Idag ja, vad har hänt Kära bloggdagbok..På jobbet som vanligt full fart, och bra är väl det för jag längtar bara hem...Det är jobbigt och mycket att göra, ja men sök ett annat jobb då!! Ska i morron ha Utvecklingssamtal....tjohooo vad bra....då ska jag säga ett och annat...och så sitter man d'är som ett fån och håller med...ja ja j a...inte bra och si och så..man gör ju så gott man kan..bla bla..osv..Om det värker i en gammal kropp, ja den säger stopp..vad ska man göra då`.??..Nåt lättare arbete va??..men hög lön, och intressant innehåll..he he..det skulle man ha tänkt på för 20 år sedan, då barnen var små och jag jobbade halvtid..valde ett arbete för barnens skull..ledig efter kl 3 och hela sommarloven..det var toppen...fortfarande ledig hela sommarlovet.Jätteskönt, men tyvärr har ett tungt arbete orsakat nack/axlar/ arm/ hand -problem...så är det..och så får det vara....man får göra det bästa av Livet...Och idag blåser vintern bort..det stormar lätt i Örebro..och de skitiga snöhögarna minskar..så skönt!! Hörde fågelkvitter i morse faktiskt..det GÅR mot vår, så tjatig man är..Men nu är det bara så...VI VILL HA VÅR!! Och idag pratade vi på jobbet om vårblommorna...Våran lilla praktikant, undrade vilka som kom först..Tussilago, scilla...vårlökar...krokus...snödroppar..Åh!!
VITSIPPOR!!
Träffade sjukgymnasten i dag..Akupunktur, det gör gott..men ont..
Efter vila på sofflocket en skvätt var det dags för Keramikkursen..Roligt...Den svarta härliga leran är så skön att jobba med....skulpterade på damen med stora rumpan..den är nu klar.
Satte en skröjugn också, så spännande att sen se resultatet..och sedan glacera...Planerar starkt för att bygga en Rakuugn, det kommer bli toppen...då bränner man ute, och det blir sotigt och glacyren krackelerar så fint..
Ska ta reda på adressen till Cafét där mina tavlor ska hänga...ifall du är i Storstaden Agnetha!!
Kram och godnattis...

9 kommentarer:

 1. hej tjejen ser att det är full huggning..
  vad spännande att du ska ha utställning i storstaden...hoppas du får sälja lite tavlor till
  Stockholmarna, och du, snart kommer alla vårblommorna, snön försvinner väl även i år...
  kram kram

  SvaraRadera
 2. När skulle du vara i Stockholm?
  Låter så trevligt allt ditt hantverkande och skapande. Vi har det nog i blodet, tror jag:D.
  Hoppas att axlar och allt annat kroppsligt slutar göra ont utan bara gott!

  KusinKarinkram!

  SvaraRadera
 3. Ja, svårt med yrke när man känner man valt fel (så känner jag nu). Jag hyr en TNS apparat för att testa om den hjälper lite mot smärtan. Bara använt den 3 ggr än.
  sv: din dotter får gärna mejla mig om hon är intresserad, just nu ser inte jag mina inkommande mejl då spray tydligen trasslar.
  Ha en god natt!

  SvaraRadera
 4. Hejsan och natti-natti !

  Tröttheten kom över mig.läser och skriver mer i morgon.Måste ta min medicin som hjälper mig andas lättare.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 5. Godmorning !
  Har varit uppe sedan 6.40, men alla bestyr tar sin lilla tid.Fasligt så trött jag var i går.Berodde nog på mötet på Hälsoenheten, inte van sätta till koncentrationsförmågan för att fatta allt hon hade att säga oss både i tal,text o.bild.

  Sitter här med vibrationsbältet, ihopp om en minskning på omfånget.
  Ska idag till Dennis, min Xmake och hjälpa honom med en nokiamobil,som han inte klarar av, ändå hade vi pratat om att han ska ha en så enkel som möjligt en DORO.ändå går gubben och köper en invecklad mobil.Tänker byta den åt honom.Knappt att jag fixar det, fast jag hade Nokia innan, nu har jag Sony Ericsson K530i.Den fotar jag till bloggen med.

  Gillar Dina målningar skarpt,så naturliga, så man ser vad det är.

  Fick lära mig igår att det finns inget som heter utslitna leder,(artros) tror Du jag minns vad ordet var.Nix.
  Jag hade ju ont precis överallt, när jag jobbade.Men efter några år som sjukpensionär och folkpensionär har det försvunnit.Ont i knäna har jag för jag ramlat och slagit sönder dom ända sedan barnsben.Inte i år än, tack vare stavarna.Jag jag blev sur för jag fick till min 67 årsdag av min syster Maud o hennes Jan.
  De har varit bra i denna jäkla halka och myckna snön, som försvinner för att släppa fram ny.
  Hela April kvar.Innan Majsol ler.

  Ha en trevlig Torsdag !

  Kram Mi

  SvaraRadera
 6. Ja men oj vilken god semla jag mumsade på i tisdags. Fast idag är jag ju minst lika fikasugen igen, haha.. =D

  Kram kram Madde

  SvaraRadera
 7. På en blogg alldeles nyss fick jag lära mig att man ska njuta av NU och inte göra som jag har gjort, gnälla över att våren inte har kommit ännu. Och det var tydligen rätt inställning, för precis nu ramlade all snö från taket ner på altantaket och vidare ner på backen - så ÄNTLIGEN är våren på gång! Det töar!!

  SvaraRadera
 8. Det är ju bara skrutt med våra kroppar!! Utslitna för en sketen lön, det är vad vi är!! Det känns inte riktigt rättvist.
  Det enda man kan trösta sig med är att våren verkar vara på väg, fast för några minuter sen snöade det stora flingor, tack och lov försvann de nästan innan de landade. Tror aldrig jag varit så trött på vintern som i år, och inte gnällt så mycket heller över den som i år...
  Ha nu en bra kväll och hoppas att helgen kommer att bli bra för dej, själv ska jag jobba.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hoppas att din värk i skitaxeln blev bättre efter akupunkturen. Inte kul att jobba efter en värknatt...
  Spännande med din utställning, du måste fota där sen så att Rantamor också får se vad du ställde ut.

  Tjingeling.

  SvaraRadera