tisdag 29 mars 2011

oj..onsdag redan,,,,i morn


Dagarna försvinner i hast som jumboyettar..Har man bara vaknat och hävt sig upp, så är det kväller nästan för fort..hinner inte med ...inte några dötidstimmar här inte..och bra är ju det, för då blir jag rastlös...Efter jobbet..till tandläkaren..inga hål, tack och lov...bara lite tandsten..putsputs - 700 kr..vi ses om ett år lilla Johan tandläkare..hittintills pepparpeppar, har han inte blivit rik på mig iallafall...bra att nåt funkar på tanta'...sen hämta son från tåget..Umeåpojken hälsar på..mycket trevligt för mor..vi tog en tur till mamma/mormor..som blev mkt glad...barnbarn är alltid nåt extragott med, tycker min mamma.............fika äta fika äta äta mera, min mamma vill gärna truga i oss massor med mat....sen hem till moster...handla..hem duscha. Nu sitter son och jag med varsin laptop och roar oss...lite te......och.....Nu snart i säng..
Oj..den dagen, i morn resten av livet...som komma skall..
Natti

foto: en tavla på en dam som har skoskav.....målad förra sommaren...........

7 kommentarer:

 1. Det känns precis så där som ditt konstverk ser ut...när man har skoskav..:D
  Jättebra!
  Sov gott och ha en bra mitt i veckandag!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Så kul med främmande av Umekillen din.
  Förresten studerar han där eller jobbar ????
  Kul för han att komma söderut och se våren =D

  Din dam ser riktigt arg ut....men vem skulle inte göra det med skoskav !!!!

  Ha det gott...

  SvaraRadera
 3. Trevligt när det händer grejer som gör att dagarna går...

  SvaraRadera
 4. Trodde nästan du målat av mej...jag och nya skor...blir som på tavlan!! Det är därför jag alltid går i gamla trotjänare, slitna så det inte finns en hel söm kvar, möjligen då kan jag köpa nya.
  Måste vara vårsolen som ger energi, efter en liten dipp i början på veckan så åkte mattorna ut direkt i morse, och nu sitter jag här...*gapskratt*, så långt gick det!!Men dagen är ju inte slut än, och förhoppningsvis håller sig alla på benen idag på båda jobben och jag kan vara hemma med gott samvete! Det ultimata för min del vore att ha full lön och jobba halvtid...*skrattar*
  Ha´en bra onsdag!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Något fel på damen på bilden var det ju, det såg man direkt. Stackarn, skoskav, det är inte så roligt. I alla fall inte om man har långt att gå!

  SvaraRadera
 6. Hej och hå....hur hamnade jag här?....blev sittande och läste en stund. Härlig Blogg, tackar för mig och kommer säkert åter!
  Må väl.

  SvaraRadera
 7. Min tandläkare har blivit rik på mig. Han kommer fortsättningsvis bli rikare på mig. Trist.

  Njut av att du slapp hål, att du har trevligt besök och av att du slipper skoskav.

  SvaraRadera