måndag 14 mars 2011

Måndag..ifall mor glömt almanackan..


Mars...alla som fyller år snart, ja en hel del i min omgivning..det blir till att gå på kalas!! Läste just om Napoleonbakelser..det är min favorit..och Prinsesstårta, fast det är ju en tårta. Ju mer grädde desto godare..idag sa min chef att jag hade blivit smalare..hahhah..det var underligt, efter denna ätarhelg...Borde svarat att det berodde på att det var måndag och att stressmagen in var uppblåst än..Skitsamma, mår så gott och det är huvudsaken..ska inte skriva om mat och bantning jämt..inte bra inte bra..min dotter påpekar till mig att jag pratar så mkt om bantning...Kan orsaka att hon blir påverkad och får ätstörningar...Nu har hon inte det, men jag kan förstå att en del döttrar kan få konstig mathållning av det,..för att inte bli som morsan...Vi döttrar och mammor..det är ett speciellt förhållande..Min mamma..ja lilla mor, vem är väl som du. Hon vill inte vara gammal. Jag hör på henne hur trist hon har det. Men' idag är det ju sol, mamma sade jag...ah jag ser den inte, sa hon då..så urbota tråkigt.....liggåldern måste vara hemsk. Mamma som alltid varit en proper kvinna, har idag fläckar på sin jumper....hon ser inte dem. Gråstarr....sen har hon en massa vita hårstrån på hakan, som hon inte ser...ser ut som en liten malfisk...så söt..jag brukar fråga om jag får plocka bort dem, men då blir hon så förnärmad..Lilla fina mamma..
Liggåldern ja, det är nog nu man är mamma till sin mamma, ja du Rigmor.

Idag på jobbet, ja det gick ju bra...allt går skitbra nu när ordinarie personal jobbar och alla har sina rutiner...Och skitaxel är bättre..frid och fröjd.' Idag nålar som gör gott...tack och lov för sjukgymnasten Lilian!!


...SOMMARKLÄNNING................nu ser jag min favorit, som jag vill ha på mig en varm sommardag..
Har NI någon?? Sommardröm..
Just nu störs mina tankar av ett evigt sms:ande..varför ringer inte folk till varann?? Fast jag är ju likadan..
Ikväll, efter nålarna var jag så slö och lat, skyller på sticken..Orkade inte laga mat...mättade min mage med mjölk och musli...Tänk vad skönt det är, att få göra som man vill..och lite till..

1 kommentar:

  1. Det är trist att se sin lilla mamma tyna bort och tappa livslusten...vad kan man göra!!!
    Du verkar i alla fall ha fullt med lust och det är härligt.

    Skönt med lite akupunktur!
    annika

    SvaraRadera