måndag 28 mars 2011

Sol ute.....
Jodå...det gick ju bra...att jobba..trots hostattackerna...Vi är många på skolan som är sjuka nu i samma ihärdiga hosta..värst är det när man skrattar...och det gick att hålla sig för skratt idag på jobbet..
Blev däremot så glad..när jag kom hem låg ett så fint brev i brevlådan med norskt frimärke på...En chokladkaka från Oslonorskan Kerstin!! Hon är vennligst nice vakker great....TACK!!!! vad god den var den Troikan...skickade en bild till min Norska svägerska för att fresta..Tog en liten bit för den ska räcka länge!!
Missade idag att jag skulle till sjukgymnasten..hon ringde mig och jag tog mig dit i racerfart!!
Idag gjorde nålarna ont!! Pep och gnydde för varje stick..hon satt dem i nacken..jag får en tanke att jag är en tjur, på tjurfäktningsarenan, som får spjuten i nacken..hon sätter dem i"simhuden" mellan pekfinger och tumme...det gör skitont..men det stimulerar endorfiner..(tänk den goda chokladen på detta)...man är ju hög...virrig idag, då jag gick ut i de blå plastskoskydden till bilen..kollade noga om någon sett mig...tur att jag åkte hem direkt och inte tossade runt på Ica i plastskydd...
Längtar efter Ines, lilla barnbarnet...där är familjen också sjuk...mor i influensa och far i ryggskott..inte bra inte bra..Ines ska få den mjuka gosekaninen i morron!! Hon kommer bli så glaaaaaaaaaaad..

8 kommentarer:

 1. Hoppas att din hosta snart släpper sitt grepp.
  Så fin kanin Ines ska få av dig.
  Kram:)

  SvaraRadera
 2. Jag har också glassat omkring i blå plastskydd på vinterkängorna idag:)....kanske det är ett släktfel? Men ett roligt sådant...någon måste ju stå för galenskaperna i den här världen....de där roliga knäppa skrattiga sakerna..
  Allt gott, kära kusin!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Cupcakeskålen är så söt!
  Hoppas att nålarna hjälper fast de gör ont.
  Dagen jag gick ut i de blå plastskydden var jag gravid småbarnsmamma, och hade enorm sömnskuld...virrig då också ;-)
  Om någon såg dig, förgyllde du bara deras dag :-)
  PS. Man skall vara försiktig med kvällsläsandet. Mannens mormor somnade medan hon läste stora läkarboken, den föll på hennes näsa, och hon fick åka till läkaren och få ett stygn ;-)

  SvaraRadera
 4. Plasttossor och engångshandskar...när jag jobbar har jag fickorna fulla med handskar för att vara "beredd", och det har inte hänt bara en gång att de sen har hängt ut som stora kojuver ur fickorna sen när man går hem...(vi har våra egna kläder på jobbet nämligen).
  Vilken söt kanin!! Trodde först du skaffat husdjur när jag såg rumpan sticka upp på ryggstödet, våran ena kattdam sover ungefär så nämligen.
  Ha´nu en bra tisdag vännen!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas att hostan ger sig snart: mmmm... choklad!!!! Mums.
  Hade en bit kvar i kylskåpet igår och gick runt och fantiserade om denna chokladbit, sen när jag skulle ta den så hade min älskade unge ätit upp den!!!!!!  kram

  SvaraRadera
 6. Inte kul att hosta, men trösta dig med lite mer choklad!
  Skulle gärna se att folk gjorde såna där knasiga tavlor oftare, det är nämligen nyttigt att skratta!! *hi, hi*

  SvaraRadera
 7. Skrev några huskurer på Ditt inlägg för en vecka sedan idag.


  Kram Mi

  SvaraRadera