onsdag 2 februari 2011

Nu gäller det jobbet igen, ska inte tjata meera sen!!!


Ska ta tag i detta problem, tack för ert förstående och stöd...Det ska vara kvinnor till det!! Lustigt nog är min chef kvinna, men inte så förstående....försökte idag förklara situationen, men
hon ville inte förstå..utan pratade om planering och upplägg...Tyckte att vi hade rörigt, ja..men när man inte hinner planera...ja det är illa.-.-Tänker inte må dåligt och vara så här astrött...finns inte just nu utrymme för att lägga upp arbetet som vi vill...Då det fattas folk!!! Vi pratade idag om att sjukskriva oss båda två!! ..Tror att kvinnor, (inte alla), som blir chefer...en del bara, hävdar sig så mkt att de glömmer se problemen utan bara kör på och söker nya flasch'ar och utmaningar till sig själva...och blundar för det lilla, lilla personalen!!!
Men nu ska jag inte ta upp detta min personliga problem, mer, det lööööööööööööööööser sig, det vet jag!! Är inte ensam med detta!! HATAR igen att vara så trött...att jag inte orkar måla!!

Annars är det så mysigt att ha barnen hemma..De sitter här, vid varsin dator och pluggar...
Sonen har mkt nu inför examensarbetet, går ut till sommaren efter fem års studier..
Dottern har en massa böcker uppslagna och jobbar på sin uppsats..ja de är duktiga..jag sitter mest och gäspar bloggar och gnäller..

IDAG kvittrade fåglarna och det kändes allt bra vårigt ute!!!! Så är det!!

7 kommentarer:

 1. Snälla GOA Du. Sluta inte, det är en ventilations kanal. Jag tål det, andra tål det nog också och de som inte gör det får väl sluta läsa då. Det är din blogg.
  Empatin sitter inte i könet, tråkigt med en chef som inte förstår.
  Livet är inte bara arbete, även om det är mycket och har en viktig funktion på många plan.
  Tyvärr är det ju så att ingen tackar någon som har gett allt och själv blev sjuk. När man lämnat jobbet om det är för pension, sjukdom eller annat så är man ganska snabbt glömd och utbytt.
  Din positiva livssyn lyser igenom din trötthet.

  Stå på er! Jättebra att ni tog upp det.:)
  Kram till dig.

  SvaraRadera
 2. Va läste jag fel!!! Inte ska du sluta blogga. Jag gillar ju dig!!! Nej ta o sjukskriv dig istället så att du blir människa igen. Vila,vila vila. Jag ska sända över mina dåliga energier till denna hemska chef du har. Lite vodo du vet. *skratt* Nej föresten kanske jag ska skicka över goda energier istället för då blir hon säkert en bättre chef. Kärlek ger kärlek som en vän nyss sagt till mig.
  Kvinnliga chefer gillar jag inte för jag har haft en själv för länge sedan som inte alls såg sin personal. Ville bara klättra på sin karriärstege, och smilade för sina manliga högre kollegor. Nä... var jag dum nu? Kram

  SvaraRadera
 3. Det har nog inte så mycket med könet att göra om man är en bra eller dålig chef (säger jag som själv har arbetat i chefsposition.) Kvinnliga chefer är i de flesta fall mer empatiska än de manliga, men kanske i sin tur har en manlig chef som begär för mycket av henne (?). Ni kanske ska gå ett steg till uppåt och berätta hur det är. Försök också komma med förslag om hur ni tycker att det ska vara.Men...som sagt, man är sitt eget skyddsombud och bättre att stanna hemma en vecka och samla nya krafter än att bränna ut sig. Jag håller tummarna för att det ska bli bättre på något vis.
  Kram, kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 4. Hejsan hoppsan fallerallera !
  Läs en Ferlindikt, finns på nätet.Gå ut och skrik, verkar som Du fått en lättare depression. Hur många har inte det i vinterhalvåret.
  Gudrun ,Agneta och Marie-Louise (jag) vill att Du ska fortsätta.Ta en PAUS så väntar vi på att Du kommer igen och tar nya tag. Det här med bloggandet gör att många aldrig behöver uppsöka en läkare för nervproblem.Alla har vi varit med om nästan allt,så skriv och fråga.
  Nu är det klart alla kanske och just nu Du inte kan skriva ner hur Du känner.
  Du kanske behöver ljusterapi efter den här mörka årstiden, det tror jag alla behöver.
  Ett apotek här i Södertälje har så starkt ljus att jag brukar säga det till dom att här kan jag få min ljusterapi.Nu har jag inte varit där på bra länge, för jag har hittat ännu ett Apotek med lika starkt ljus och som ligger mer lagom till för min ICA-butik o.alla andra affärer i husets Gallerian Kringlan.Väl omtalad, finns två till i stan.Luna o.Telgehuset.
  Säg åt Din chef, försiktigt.Jag är bara människa.Ingen robot.

  kram

  SvaraRadera
 5. Ventilera du dina känslor här på bloggen, det är nog en bra kanal att få ur sej en hel del, och det både vi tål och orkar höra!! Sen tycker jag din chef är otroligt kortsynt (typiskt kvinnlig chef tror jag med), en personal som går på knäna är ingen trygg och lycklig personal, på sikt kan det kosta henne så mycket mer!! Så det borde hon tänka på innan hon säger något, och tycker hon att ni planerar dåligt, ja men ge er en dag då ni kan sitta ned och helt ägna åt att prata ihop er om hur ni bästa ska jobba i framtiden, så svårt kan det väl inte vara för henne?? Hon ska ta varningssignalerna på en gång, annars är hon ingen bra chef! Jag har själv haft hand om personal tidvis och man hjälper aldrig med bara en klapp på axeln och ett "det ordnar sej", då har man redan tappat deras förtroende.
  Visst är det mysigt med tonåringar hemma, men va´mycket grejer de har...!!
  Ta nu väl hand om dej!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Det är tur att fåglarna kvittrar, så man får vårkänslor.....

  Kan bara hålla med dig ang, din chef....

  Ha en bra dag!
  Kraam Therese

  SvaraRadera
 7. Nu är jag här igen. Jag gjorde det jag ville Du skulle göra. Gå ut och få lite "ljusterapi".Jag har varit både ute och inne.Lite trött kanske men mycket piggare.
  Du gillade att fiska och sjunga, så sjung det är också ett bra botemedel.
  Du ser så många vi är som håller Dig om ryggen.
  Kram Marie-Louise. Nu har Rigmor och Therese kommit till också och en Kerstin med Ölandsvindar.Du kanske behöver ut och resa.?

  SvaraRadera