söndag 20 februari 2011

oj...söndagskväll.--


Vad fort tiden gått--de orden känns igen.
I morn åker min dotter tillbaka till Malmö, och pluggar vidare...Hoppas att hon fått energi och ny ork här hos morsan sin..Jag har i alla fall fått det. Nu är det lugna dagar på jobbet...Sportlov, och "bara" kurser, som inte sliter på kröppen..tar nog ledigt i veckoslutet för att fara bort...nånstans har inte bestämt var!!!
Sitter här med min vetekudde som värmer axelskiten....
försöker mig på att vara med i en tävling i Hildas Blogg....får dit bilden, men länkar är jag dålig på att fixa...har ju gjort det förr..men just nu har jag glömt det igen......Och det som jag inte fixar, det skiter jag i...är i den ljuva åldern att det inte spelar så stor roll.....Mina söner skrattar åt mig och mina datorkunskaper..jag tycker jag är duktig ändå..kan ju kopiera bilder och allt.....ah, Hur 17 gjorde man nu för att länka??
Irene, du brukar hjälpa mig!!!...eller som man dumt säger, jag vinner ju inte i alla fall....eller aldrig tar jag lotter heller, så då är chansen liten..
Ja jag skulle kunna berätta att jag är sur på min mamma idag..Nu gjorde jag det!.Ibland räcker man bara inte till..hur man än gör..
Men det tar nog ett helt liv att komma på det kanske???

Godnatt mina vänner...sov gott!!!
Snart är det Mars!!!! Och sen April.....sen...Maj.......tjohooo va skönt!!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Man markerar ordet, klickar på en grön symbol (som ser ut som något med glasögon eller något) och skriver in adressen till det man vill länka där. Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Vilken sommarbukett - ren och skär lycka!
  Kram Madeleine :)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig bukett.
  Skönt att du har fått lite energi av dottern.
  Nej ibland räcker man inte till hur man en gör, men man kan bara göra sitt bästa.
  Kramar:)

  SvaraRadera