måndag 1 november 2010

Målat...men det bidde inget!


Jadå jag haaaaaaaaaaaar målat idag. I lillarummet här hemma.Hela dagen faktum..Nu är jag helt tömd i skallen, koncentrationen på noll nu..Men är inte nöjd, bidde inget bra...halvbra bara...inget att göra åt. Målat ett par blåa damer, med stora rumpor.
Sonen kom hit, för att äta middag och byta däck på min bil..Han frågade om jag inte kunde måla något annat någon gång...Skratt...Målade ett hus nu ikväll...Tjae, det blev ett fult hus..Skulle måla av ett fint foto, som en bloggvän fotat i Finland.....Hm..kanske jag visar det nångång...eller så målar jag ett nytt!!
I dag blev det ingen träning..har Liiiiiiiiiiiite dåligt samvete för det. I morn ska jag åka till Stockholm på endags-bussresa. Kommer nog gå hela dagen så motionen tar jag då.
Hoppas det inte blir regn och blåst, utan en underbara vacker dag i Den Stora Staden.
Ibland när jag sitter och bloggar tänker jag..varför skriver jag så här, på detta viset..eller så eller si...vem vill läsa det..Sen tänker jag..Ah skitsamma..Om man inte vill, då behöver man inte!
Godnatt mina Bloggisar!! Tar med kameran till Stklm!

6 kommentarer:

 1. här sitter jag med snuva.. det rinnnner..
  det ådrog jag mig säkert förra helgen i Sthlm
  hoppas du klar resan utan denna åkomma..
  ser väldigt städat o fint ut i ditt målarrum..
  och fortsätt skriv som du vill..man tänker bara för mycket ibland.. kram

  SvaraRadera
 2. Ibland lyckas man inte få till någonting på dukarna,o ibland bara blir det,
  Ha en bra dag i Stockholm

  SvaraRadera
 3. Ha en bra dag i det Kungliga!!! Men tyvärr tror jag att du får regn över dig. Men det kanske inget gör om du ska springa runt i affärerna.

  SvaraRadera
 4. ska bli riktigt spännande att se den tavlan av huset du målade. Låt d ligga ett tag så kanske du ser det med andra ögon.
  Så kul det måste vaa att kuna måla, och du måla du nakna damer med rumpor om du vill, kanske det är just din grej ja å så dina snygga getigar och humlor.
  Jag tycker du är duktig.
  Ha nu en riktig trevlig dag i kungliga huvudstaden.

  Ha d gott.

  SvaraRadera
 5. Ha,ha! Så här när novembers blekhet speglar sig i hyn kan jag känna mig som en blå dam med stor rumpa! Fortsätt skriva du!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 6. Hahaha, helt rätt inställning! De som inte vill läsa kan lätt surfa vidare ju! Jag gillar ditt sätt att skriva, tycker det är avslappnat och naturligt. Hoppas du fick en skön dag i Stockholm och kanske lite målningsinspiration? Jag väntar själv på den stora inspirationen som ska få mej att plocka fram mina målargrejor igen. Jag har bestämt mej för att måla mindre kravlöst( vad tror du om det? ):)
  Vet inte hur jag ska göra, kanske mer abstrakt konst, mest ett frosseri i färger och former...
  Just nu syr jag när jag orkar och älskar att kunna ge bort barnkläder till min systers barn och kompisars barn.Det ger mej så mkt tillbaka att kunna glädja dom :)
  En fråga, använder du dej av ett golv eller bordsstaffli när du målar? vad tycker du funkar bäst?
  Kram på dej! / Annette

  SvaraRadera